POVESTEA TA
INCEPE ACASA

Știm că singurul moment în care ești complet relaxat este acasă,
tocmai de aceea am construit mai mult decât un ansamblu
rezidențial, mai mult decât apartamente. Bine ai venit acasă, iar dacă
încă nu ești hotărât suntem aici!
PROIECTE
PROIECTE

DESPRE NOI

Butterfly Residence este mai mult decât un ansamblu, este promisiunea unei vieți confortabile și fericite într-un mediu prietenos cu proprietarii, cu natura și cu viitorul. Proiectul a început în 2014, an în care am clădit primul nostru bloc de tip boutique din Otopeni, Ilfov. Încă de atunci, viziunea Butterfly a fost una îndreptată către nevoile și cerințele principale ale viitorilor noștri proprietari, astfel am pus accentul pe construirea cu materiale de calitate, la standarde înalte, pe spații generoase și luminoase.
Ansamblul rezidențial are în prezent 2 locații oficiale prima este situată pe strada Țibleș, nr. 20 din Otopeni, Ilfov, iar a doua pe strada 23 August în aceeași localitate. Poți alege, în cele ce urmează, apartamentul sau studio-ul potrivit pentru tine, iar noi îți promitem să te contactăm cât mai rapid pentru vizionarea lui sau orice detalii.
DESPRE NOI
2 CAMERE

APARTAMENTE DISPONIBILE

Știm că e o alegere grea, totuși suntem siguri că aici vei găsi apartamentul potrivit pentru tine, familia ta sau patrupedul tău. Alege-l pe cel mai bun mai jos și treci direct la detalii
Mai jos poți vedea și afla mai multe detalii despre ce am construit pentru tine, suntem siguri că putem găsi ceva perfect pentru cerințele tale. Totuși, nu ezita să ne contactezi oricând pentru programarea unei vizionări!
Studio
2 camere
3 camere

STUDIO

Studio-urile din Butterfly Residence sunt spațioase, înalte, potrivite pentru sporirea creativității tale! Poți vedea, virtual, câteva cadre din studio în galeria alăturată. Mai multe specificații:
  • Baie:
  • Living:
  • Bucătărie închisă:
  • Balcon:

2 CAMERE

Spațiul este aliatul tău în noua ta casă, iar apartamentul de 2 camere din Butterfly Residence îți permite să depozitezi cu ușurință, să decorezi în voie și să te desfășori cât dorești.
  • Baie: 5.10 mp
  • Living: 24.46 mp
  • Bucătărie: 8.45 mp
  • Hol: 2.94 mp

3 CAMERE

Poate că ai nevoie de un extra birou personal sau o cameră de joacă pentru cel mic, astfel alegerea potrivită este apartamentul de 3 camere din Butterfly Residence.
  • Dormitor 2:
  • Dormitor 1:
  • Living:
  • Hol:
  • Bucătărie:
  • Terasă:
  • Baie 2:
  • Baie 1:

hai la vizionare
sau la o cafea

Dacă nu te-am convins, te așteptăm cu drag la vizionare! Agenții noștri sunt pregătiți pentru toate întrebările și curiozitățile tale. Te așteptăm acasă!
Str. Țibleș nr. 20
Str. 23 August, nr (?) Otopeni, Ilfov
Viitorul este în mâinile noastre, tocmai de aceea încurajăm un comportament responsabil cu mediul. În cele ce urmează îți vom prezenta ce măsuri am luat noi în acest demers și ce planuri avem pentru a crea o relație mai bună cu natura, cu sustenabilitatea și cu viitorul nostru.
responsabil, verde, ecologic
Viziunea noastră este una simplă: grijă față de noi înseamnă grijă față de mediu. Am luat măsuri pe care le vei vedea în ansamblul nostru încă din faza de construcție, află mai multe mai jos.
DETALII
VILE

Otopeni,
locul perfect

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este situat în orașul Otopeni, pe Țibleș nr 20.

Acesta este poziționat într-o zonă centrală a orașului și în imediata apropiere a Drumului Național 1.

În preajmă se află diferite puncte de interes precum centre comerciale, grădinițe și chiar Aeroportul Internațional Henri Coandă.
la 15 minute de
Promenada Mall
la 30 minute de
KM 0 al Bucureștiului
la 5 minute de
Aeroportul Henri Coandă
Ansamblul rezidențial are o locație strategică pentru a fi aproape de diverse puncte de interes. La doar 5 minute de ansamblu se află Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar la doar 10 minute puteți găsi centrul comercial Băneasa care este prielnic pentru a face cumpărăturile cât mai aproape de casă

Dacă vreți să vă delectați la un film sau la o cafea în compania unei persoane dragi, puteți alege să mergeți în centrul comercial Promenada care se află la doar 15 minute de incinta ansamblului. Dacă aveți copii, puteți sta fără grijă pentru că în proximitatea ansamblului există o grădiniță care se ocupă de prichindei.

CUM ARATA ACASA

Ansamblul Butterfly Residence este croit după nevoile clienților noștri, astfel am decis să creăm un concept arhitectural deosebit dezvoltat pe o suprafață de aproximativ de 1900 de metri pătrați în care am ales să presărăm toate facilitățile și utilitățile premium.

FACILITATI & UTILITATI

Ansamblul Butterfly oferă facilități atât în cadrul său, cât și în proximitatea sa pentru a putea avea tot ceea cevă trebuie cât mai aproape de casă pentru că după o zi grea nimeni nu vrea să se preocupe de rutina zilnică, ci poate doar să se relaxeze.
  • încalzire în
    pardoseala

    Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este total împrejmuit, tocmai de aceea copii dumneavoastră se pot juca în siguranță în perimetrul împrejmuit!

    apa
    curenta

    Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este total împrejmuit, tocmai de aceea copii dumneavoastră se pot juca în siguranță în perimetrul împrejmuit!

    securitatea
    ansamblului

    Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este total împrejmuit, tocmai de aceea copii dumneavoastră se pot juca în siguranță în perimetrul împrejmuit!
  • ZONE
    VERZI

    Pe lângă faptul că în proximitatea ansamblului puteți găsi Pădurea Băneasa, pentru a spori zonele verzi am ales și noi să luăm parte și am amplasat parcuri cu diferite tipuri de copaci. Zonele sunt perfecte pentru jogging sau pentru o plimbare cu animăluțul de companie.

    COLECTARE
    SELECTIVA

    Ansamblul este dotat cu pubele speciale pentru colectare selectivă pentru că toți ne dorim o viață cât mai sănătoasă, fără să degradăm mediul înconjurător cu plastic. Învățăm să reciclăm împreună!

    locuri pentru
    animale

    În Butterfly Residence vă bucurați de momente de neuitat cu familia, cu cei dragi, dar mai ales - cu animalul de companie. Există locuri special amenajate pentru micuțele necuvântătoare unde se pot distra cu orele!

Link-uri utile
homeleaf