butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Apartament Loft spațios

Astăzi toată lumea caută un loc pe care sa-l poata numi acasă. Deoarece clădirile nu apar atât de repede pe cât cerea piața, locurile deja existente încearcă să țină pasul și să maximizeze spațiul existent construind și amenajând spații precum mansarde și depozite, garaje sau orice spațiu care ar putea fi transformat într-un loc de locuit modern.

Ca o consecință a acestui fapt, o echipa de arhitecti a proiectat un apartament la mansardă la care merită aruncata o privire. În primul rând este un loc spațios și aerisit, decorat în tendințele reale de design interior, cu materiale și mobilier de materiale de construcție moderne.

Printre cerințele clientului a fost una care nu specifica în mod clar sa se foloseasca doar materiale ecologice, nimic din plastic sau artificial sau strălucitor. Nimic excesiv. Au făcut-o așa cum li s-a spus. Fără cutii de ventilație sau orice lucruri ostentative care ar întrerupe liniile fine ale designul. Totul este ascuns sau încorporat. Ferestre mari și pereți de sticlă au fost folosiți pentru a îngrădi în mod natural spațiul.

Pentru camera pentru copii, arhitecții au decis să ofere o zonă multifuncțională ca o singură construcție care include zone de joc, antrenament și dormit. Pentru recreere, pe terasă a fost construit un pavilion din cadru de lemn și dintr-un material numit gips-carton. Acesta este un exemplu de construire a unui loc de calitate și elegant pentru a locui.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram