butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Casă de lux

Două companii de arhitectură și-au unit forțele pentru a crea această casă de lux. Aceștia au prezentat o casă elegantă și de bun gust, de asemenea, bogată în lux și confort, pe care o considerăm absolut minunată.

Casa de lux are o schemă simplă de culori neutre, care ajută fiecare cameră să se amestece în următoarea. Casa este mobilată într-un stil minimalist, care este, de asemenea, confortabil și curat. Un șemineu caracteristic face o declarație extraordinară în camera de zi principală, care are și ferestre imense, ce oferă o vedere fantastică a peisajului din zonă.

Ferestrele se deschid spre o zonă mare amenajată, care adăpostește și piscina pentru această casă de lux. Întreaga casă geme de lux din momentul în care treci prin ușa din față – doar o privire la crama cu fațada din sticlă îți va spune asta. Alte caracteristici pe care le iubim în această casă de lux sunt cada independentă cu vedere la grădină, bucătăria cu toate aparatele moderne pe care ți le-ai putea dori vreodată și sala de cinema,l unde poți viziona filmele preferate cu prietenii în fiecare seară a săptămânii, cu stil. Absolut uimitor!

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram