butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Casa de vacanță Balnarring – o expresie a perfecțiunii

Fiecare dintre noi visăm să avem o casă de vacanță la un moment dat în viața noastră. Ce poate fi mai bun decât o casă de vacanță la munte sau la malul mării? Cel la care mă refer de data aceasta se află la doar 5 minute de Balnarring Beach, Australia. Nu este foarte aproape, dar este cu siguranță genul de casă pe care o plac tuturor oamenilor încă din prima clipă când o văd. Este suficient de mare pentru o întreagă familie și pentru prietenii care vin din când în când.

Este un bun exemplu de modernitate și eleganță, simplitate și lux, bun gust și personalitate în același timp. Într-un spațiu larg deschis, fiecare piesă este atât de potrivită, încât întreaga imagine pare a fi ireală, pentru a fi adevărată. Există un aer atât de primitor, încât simți nevoia să respiri adânc și să te bucuri cât mai mult de fiecare moment petrecut aici.

Arhitecții Simon Couchman sunt responsabili pentru succesul acestei case, care nu pare să aibă vreo greșeală, dimpotrivă. Baia este doar un exemplu de bun gust, înaltă calitate și eleganță. Livingul din imagine pare să aparțină unei alte lumi, una în care fiecare detaliu contează și fiecare culoare contribuie la starea de spirit pozitivă pe care o are cineva în timpul șederii aici. Casa Balnarring este cu siguranță genul de casă pe care o vedem în reviste și visăm să o avem.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram