butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Conversia depozitului contemporan de succes

Acest spațiu interior oferă un sens complet nou pentru „apartament de burlaci”. Conversia modernă a depozitului, odată proprietate industrială, este acum un apartament cu un dormitor, ce îndeplinește visele oricărui bărbat. Designerul ce s-a ocupat de acest proiect ne-a arătat încă o dată cât de mult poți face cu atât de puțin, în acest design monoton.

Apartamentul la mansardă se află mult deasupra solului, cu vedere la vârfurile copacilor, care pot fi văzute de aproape oriunde în casă, prin centura continuă de ferestre care se situează de-a lungul pereților exteriori.
Podelele reci și întunecate din lemn de esență tare se întind de la un capăt la altul ale mansardei și sunt oglindite deasupra tavanului; o caracteristică unică care împachetează cu adevărat spațiul într-un efect de tip sandwich.
Bucătăria în formă de L se află în centrul mansardei și rămâne modestă, cu uși de dulapuri care se potrivesc cu lemnul tare și o gamă de hote plutitoare deghizate în dulapuri de perete.
Este evident că masa cu opt locuri este construită dintr-un cadru metalic forjat și funcționează ca insulă până la zona de bucătărie. Corpurile de iluminat industriale în stil art deco atârnă deasupra și ajută la ancorarea spațiului. În dreapta găsim un dormitor de bază amenajat; un pat dublu mic este îmbrăcat cu lenjerii de pat albe și gri.
În stânga zonei de bucătărie se află o cameră de zi spațioasă, care oferă scaune și texturi ample pentru a mulțumi simțurile. Țesăturile clare și netede acoperă mobilierul și țesăturile de blană și piele sunt așezate cu grijă în jur.
Deși această mansardă transformată a depozitului este atât de evident concepută cu un bărbat în minte, utilizarea texturilor primitoare și a unui palete cromatice neutre îl fac, de asemenea, o casă viabilă pentru orice femeie. Încă o dată, echipa de designeri a dovedit cum se poate avea un astfel de impact într-un stil contemporan și chiar monoton.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram