butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Culoarea prunei într-un mic apartament

Acesta este un alt apartament mic, dar frumos. Se află în New York și măsoară doar 311 de metri pătrați. Este un loc mic, dar este și casa confortabilă a cuiva. Acest apartament este situat într-o clădire veche. Cu toate acestea, acesta nu este un defect, ci un detaliu care îl face unic. Datorită locației sale, apartamentul are multe detalii arhitecturale frumoase, cum ar fi muluri și alte elemente care îi conferă caracter.

Acest apartament a primit numele de „The Rabbit Hole”. Numele este foarte sugestiv. Dormitorul are o ușă mică în perete. Este sigilat, dar este acolo și a fost supus multor conversații și povești. Deoarece acea ușă mică seamănă cu cea care duce la Țara Minunilor, a servit ca inspirație pentru restul decorului. Pereții sunt vopsiți cu o nuanță de prune, iar întregul loc este colorat și pare a face parte dintr-o poveste.

Ca de obicei, una dintre cele mai mari provocări atunci când aveți de-a face cu un apartament mic este depozitarea. În acest caz, cu puțină creativitate și ingeniozitate, dormitorul a primit atât un pat cu platformă ridicată, cât și un dulap. Patul cu platformă oferă și mai mult spațiu de depozitare, deoarece încorporează o serie de sertare și rafturi pentru pantofi.

O altă piesă de mobilier ingenioasă este o masă care poate fi pusă pe perete pentru a economisi spațiu. Picioarele sale pot fi deșurubate și depozitate sub pat și doar partea superioară se duce pe perete. Există, de asemenea, piesele obișnuite de mobilier extensibil, cum ar fi canapeaua extensibilă. Per total, acest apartament ne arată că există multe modalități de a folosi creativ spațiul pe care îl aveți la dispoziție, chiar și atunci când acesta este limitat.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram