butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Cum să faci un apartament potrivit pentru stilul tău de viață profesional

Profesioniștii, indiferent de domeniile în care lucrează, toți au un stil de viață dinamic. Nu știu niciodată unde vor lucra în continuare și ce vor face în viitorul apropiat. Acest tip de stil de viață are urcușuri și coborâșuri și determină, de asemenea, anumite alegeri pe care profesioniștii trebuie să le facă. De exemplu, mulți profesioniști preferă să închirieze un apartament decât să dețină o casă. Pentru că acest lucru le oferă flexibilitate și este o soluție mai potrivită pentru cariera lor dinamică. Dar această alegere vine și cu alte provocări.

De exemplu, se confruntă întotdeauna cu provocarea de a transforma un apartament simplu și impersonal într-o casă, păstrând în același timp că trebuie să se potrivească stilului lor de viață. A face asta nu este ușor. Dar dacă ești organizat și știi ce trebuie să faci, se poate transforma într-o rutină și mai puțin într-o provocare. Dar ce anume trebuie să faci într-o astfel de situație.

Ei bine, ar trebui să începeți citind contractul de închiriere sau de închiriere și să vedeți exact ce puteți și ce nu puteți face, astfel încât să nu veniți cu un plan și apoi să vă dați seama că trebuie să-l schimbați. Cunoașterea restricțiilor va facilita elaborarea unui plan. Apoi, puteți începe să vă concentrați asupra transformării apartamentului în casa dvs., locul în care vă puteți simți confortabil tot timpul. Începeți cu pereții și adăugați ceva culoare. Veți rupe monotonia decorului, iar apartamentul va părea mai puțin rece și impersonal.

Apoi alegeți o temă și încercați să creați unitate în apartament. Dacă ceva nu se potrivește stilului dvs., înlocuiți-l. De asemenea, din moment ce sunteți profesionist, trebuie să vă concentrați asupra funcționalității. Așadar, organizați-vă apartamentul în funcții și încercați să fiți practic. Încercați să combinați utilitatea cu stilul. Încercați să evitați să aveți un apartament aglomerat, deoarece probabil că nu veți avea mult timp să-l petreceți curățându-l în fiecare zi. De asemenea, o cameră aglomerată este o cameră mai mică. Așadar, concentrați-vă doar pe alegerea câtorva piese cheie și pe utilizarea lor corectă. Lăsați lumina să treacă și utilizați oglinzi dacă doriți să creați impresia unui spațiu mai mare.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram