butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Decorul minimalist de lux care definește viața

Deasupra unui oraș aglomerat, pe un deal pitoresc este amplasată uimitoare reședință de lux prezentă în imagini. Arhitecții care s-au ocupat de acest proiect au folosit un decor minimalist însă extrem de decor pentru a alcătui viitoare casă pentru o familie încântătoare. Aceștia au îmbinat confortul cu viața de lux pentru a defini fiecare încăpere din casă.

Acest conac impunător realizat pe trei etaje veghează asupra orașului și te îndeamnă să meditezi pentru câteva momente din zi sau noapte. Zona de parcare și garajul sunt despărțite de casa în sine. Spectaculoasa curte care face intrarea în casă este scăldată într-un joc de lumini. Aleea care face posibilă intrarea străbate strada înclinată, permițând oaspeților să pătrundă în uimitoarea locuință.

Sufrageria și bucătăria sunt amenajate la același nivel, iar la un nivel inferior poate fi găsită crama, sala de gimnastică și sala de cinema. Dormitoarele ocupă primul etaj, iar dormitorul matrimonial cu baie proprie este așezat pe un teren mai înalt pentru a putea vedea uimitoare priveliște.

Nuanțele de alb și negru alcătuiesc decorul minimalist care este realizat dintr-un mix de texturi și materiale lucioase, menținându-se un aer aerisit și ușor. Priveliștea este unul dintre elementele principale care ajută la realizarea decorului, această putând fi admirată din toate camerele. Tonurile elegante și rafinate descriu tematica apartamentului și oferă un aer luxos demn de panorama exterioară. Paleta de culori și design-ul dau un rezultat uimitor.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram