butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Designul din Portland Barn House se combină cu grădini naturale extinse

Arhitectura spectaculoasă a hambarului și grădinile luxuriante sunt doar două dintre caracteristicile uimitoare ale unei case din Portland, Oregon, proiectată de Olson Kundig. Creată pentru un maestru grădinar și familia sa multi-generațională, structura de 5.300 de metri pătrați se bucură de vederi uimitoare ale dealurilor care se rostogolesc prin pereții de sticlă. Materialele utilizate, stilul structurii și grădinile ample îmbină casa perfect cu împrejurimile sale naturale.

Silueta modernă de casă a hambarului este foarte izbitoare.

Un singur fronton permite o fereastră dramatică, cu vârf.

Această casă de hambar are o siluetă simplă, cu un fronton principal. Se face în lemn de grajd recuperat, care subliniază senzația naturală și este un semn al acestui tip de arhitectură. Ferestrele grilate arhitecturale au un pic de atmosferă de seră, ideale pentru priveliștile grădinii care pot fi văzute din fiecare cameră. În plus, ferestrele abundente inundă spațiile de locuit cu lumină naturală.
Grădinile special amenajate pun în valoare casa.

Casa Garden Garden a fost terminată în 2013. Stilul său folosește lemnul atât în ​​interior, cât și în exterior, permițându-i să fie în perfectă armonie cu peisajul. Din exterior, este folosit ca siding și pe plafoane în timp ce în interior, pereții, pardoselile și mobilierul au toate o mulțime de lemn. Ferestrele mari cu grătar oferă un răgaz luminos de tot lemnul, pe lângă un interior plin de lumină.
Intrarea este dramatică și pune accentul pe natură.

Intrarea în casă este o experiență mult mai mare decât simpla trecere printr-o ușă. „Secvența de intrare aduce vizitatorii sub spaliere cu frunze la o ușă din față care se deschide către o vedere lungă prin sufragerie, deschizându-se spre vederi ale dealului verde dincolo”, explică declarația proiectului arhitecților. „Un coridor lung al galeriei separă spațiile dormitorului privat de spațiile de locuit mai„ publice ”și prezintă operele de artă ale proprietarilor.”
Chiar și de la intrare, puteți vedea până la fereastră.

Tavanele în creștere și ferestrele abundente luminează spațiul.
Pereții din cedru înconjoară zonele de locuit, care au, de asemenea, podele recuperate de brad Baba. Zona principală de locuit este axată pe un șemineu mare de piatră, care servește și ca un separator, separând camera de zi de gropiță. Tavanul înalt boltit creează o senzație foarte deschisă, iar lemnul expus produce „un sentiment de rafinament rustic”. Astfel de contrapuncte rustice sunt o completare sofisticată a interiorului contemporan, care include adăugiri eclectice, cum ar fi mobilier antic și o măsuță de cafea proiectată de Jim Olson. Împreună, aceste elemente creează un spațiu pământesc, dar elegant, care se împletește cu grădinile din afara ferestrelor.

Dulapurile laterale împart vizual planul deschis.
Proprietarii de case au o colecție de artă uimitoare, care este, de asemenea, prezentată în principalele zone de locuit, cu carcase personalizate create pentru a afișa o colecție specială de porțelan asiatic. De asemenea, casa are o sufragerie pictată manual de Leo Adams. Această vedere a sufrageriei arată cum luminile stratificate la diferite niveluri și în diferite stiluri oferă o iluminare caldă, dar funcțională, pentru toate zonele spațiului.

Toate ferestrele au vedere uimitoare la grădină.
Din acest unghi, uitându-vă peste spațiul de locuit, este ușor să vedeți cum marile suprafețe de sticlă sparg toate suprafețele de lemn și aduc multă lumină. Utilizarea dulapurilor pentru a încadra zona de luat masa o separă vizual de camera de zi, dar menține senzația deschisă și linia de vedere pe fereastra de vârf de la capătul casei.

Bucătăria menține senzația rustică, naturală.
Stilul bucătăriei continuă aspectul sofisticat, dar rustic, cu dulapuri din lemn ușor și o suprafață modernă de blat. O mulțime de spațiu de lucru pe blat este disponibil familiei, iar un raft deschis în combinație cu toate dulapurile închise este foarte elegant. Plafonul plutitor de-a lungul peretelui din dreapta oferă posibilitatea iluminării deasupra capului, fără a perturba designul capătului deschis al ferestrelor.

Zonele de relaxare lângă ferestre profită din plin de priveliști.
Grădinile naturale spectaculoase care sunt vizibile din fiecare cameră au fost proiectate în colaborare cu expertul în plante americane și scriitorul grădinii Dan Hinkley. Deoarece sunt o parte integrantă a proprietății, designul oferă vederi abundente din fiecare cameră și încorporează scaune în interior pentru a vă bucura de vedere. Aici, scaunele antice sunt împerecheate cu o masă într-un grup ideal pentru a juca un joc sau a împărtăși o ceașcă de cafea de dimineață.

Un scaun la fereastră este un plus dulce în cameră, valorificând din nou vederea la grădină.

O caracteristică de apă în mijlocul grădinilor adaugă frumusețe.

Desigur, casa are și spații frumoase și funcționale în aer liber pentru a se bucura de familie. Terasa din spate include o pergolă, grădini de flori și o mulțime de verdeață în ghiveci, împreună cu un iaz senin. Este tipul de spațiu care poate fi bucurat de mai multe sezoane, precum și din interior. Plantele perene înflorite sunt potrivite pentru regiunea și locația, ceea ce îi face să pară că ar fi crescut acolo destul de natural.
Rustic și ușor de îngrijit, această zonă de luat masa este perfectă.

O masă robustă, naturală și bănci sunt așezate pe terasă în mijlocul plantațiilor pentru o zonă de luat masa informală, de care familia se poate bucura în fiecare zi. Umbra copacilor din apropiere creează un cadru plin de soare, care este foarte atrăgător. Totul din exterior – de la amenajarea teritoriului până la mobilier și suprafața terasei – este ușor de îngrijit, ceea ce înseamnă că proprietarii de case pot petrece mai mult timp relaxându-se și bucurându-se de spațiu decât întreținându-l.
Acoperișul verde este o caracteristică subtilă și durabilă.

Una dintre caracteristicile care ar putea fi trecute cu vederea la prima vedere este acoperișul verde care a fost instalat pe o parte a casei. Acest element nu numai că profită de toate beneficiile durabilității, dar, de asemenea, leagă casa de împrejurimile sale naturale. Aceste tipuri de acoperișuri au, de asemenea, avantaje pentru casă în ceea ce privește controlul temperaturii și alte beneficii.
La amurg, strălucirea interioară îmbunătățește doar frumusețea casei.

În total, această casă în stil hambar face parte vizual din peisajul natural, datorită finisajelor sale rustice și a grădinilor expert care o înconjoară, care nu sunt nici inventate, nici forțate. În schimb, plantațiile și casa sunt un accent pe teren.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram