butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Designul magnific al unei case în oraș

Aceasta magnifică locuință este situată în inima unei metropole, ea având o expunere fantastică de arhitectură contemporană, dar și un design interior special. Înainte de reconstrucția sa majoră, locul găzduia un triplex spațios, el fiind încoronat de trei mansarde. Planurile au fost însă de a crea două locuințe separate. Sarcina a fost destul de provocatoare, dar cu toate acestea ea a fost dusă la capăt.

Aceasta impresionantă casă de oraș este formată dintr-o bucătărie în plan deschis, precum și un spațiu de luat masa, o sală TV, trei dormitoare, trei bai, una de serviciu, precum și un birou. Interiorul reușește să iasă în evidență prin mobilierul modern, precum și prin iluminatul sau foarte bine realizat. Soluțiile de iluminat au fost proiectate de un designer care s-a ocupat de acest aspect. Peretele celor două etaje principale seamănă cu o perdea de sticlă. Diodele minuscule sunt invizibile ziua, dar noaptea formează o constelație privată. 

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram