butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Un alt proiect al arhitectului Robert Gurney: Rezidența din Wisioming

Această reședință din Wisioming, Glen Echo, Maryland a fost proiectată de arhitectul Robert Gurney. Această gospodărie este situată pe o zonă împădurită cu vedere spre râul Potomac. Procesul de construcție a fost destinat să nu dăuneze mediului. Această clădire nouă ocupă amprenta o casă preexistentă ca efort de a minimaliza perturbarea mediului natural.

Părțile structurale din beton prefabricat au fost folosite pentru ridicarea clădirii formând pereții și pardoselile. De asemenea, o mulțime de sticlă și lemn au fost folosite în construcții pentru a da un aspect modern și o atingere fină fină. Elementele modernismului pot fi găsite în exterior și izolat. Mobilierul modern, canapele confortabile, culori luminoase întăresc tema caselor.

Pardoseala din lemn este combinată cu rame ferestre din oțel inoxidabil și oțel negru, acoperite cu gri terne, pentru a se combina perfect cu culoarea exterioară și materialul palet, pietrișul, piatra albastră și apa fac, de asemenea, parte din acesta. Sistemul de iluminare este, de asemenea, foarte modern și ingenios. lucrul cu tavanul ca sistem de ghidare prin întregul loc.

Materialele utilizate în interior, cum ar fi aluminiul, stejarul alb pentru mobilier și pardoseala din terrazzo, completează detaliile acestui sublim sanctuar minimalist în care aveți ocazia să vă concentrați asupra dvs. și asupra naturii. O simbioză perfectă între mediul natural înconjurător care vă îmbrățișează creând un habitat armonios în care ciclurile naturii sunt, de asemenea, ciclurile voastre, revigorând iar și iar în primăvară. {găsit pe contemporist}

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram