butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Viața cu design minimalist de lux

Opulența are o nouă adresă! O reședință privată luxoasă și elegantă, grefată într-un deal pitoresc, se ivește deasupra unui oraș. Impresionanți în fiecare cadru, arhitecții desenează spații pline de design minimalist de lux, creând repere de neegalat în viața și confortul modern.

Luminos ca orașul pe care îl privește, acest conac pe trei niveluri te provoacă să gândești mai mult și dincolo de aparențe. Arhitecții navighează pe site-ul cu pante abrupte, separând garajul și zona de parcare de casa principală, articulând o curte de intrare spectaculoasă, care se joacă cu lumina și apa cu rezultate uimitoare. De asemenea, permite intrării principale să fie situată direct de pe strada înclinată, permițând pietonilor să pătrundă chiar în nivelul principal.

Partea socială a casei, sufrageria și bucătăria – sunt situate la acest nivel, cu o sală de gimnastică spațioasă, o cameră de vinuri și o sală de cinema situate la nivelul inferior. Dormitoarele ocupă primul etaj, iar dormitorul principal cu baie atașată este amplasată pe un teren mai înalt, pentru o vizualizare și un efect maxim.

Amenajarea își traduce vocabularul designului minimalist de lux într-o serie de interioare realizate în mod clar, redate în alb și negru, într-o serie de texturi sinuoase și materiale lucioase. Acest lucru menține lucrurile ușoare și aerisite, transformându-se în priveliștile panoramice în aer liber pentru fundaluri complexe, stratificate organic. Această casă minunată înfățișează tonurile elegante, senzoriale și sofisticate ale designului minimalist de lux, exploatând pe deplin locația, designul și paleta, iar rezultatul este fantastic.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram