butterfly-residence-logo
Menu

octombrie 31, 2021

AHK: Standul României de la Expo Real Munchen s-a situat pe locul șase în ceea ce privește numărul de expozanți

AHK: Standul României de la Expo Real Munchen s-a situat pe locul șase în ceea ce privește numărul de expozanți
„Trei zile pline de târg, un program intens de întâlniri şi discuţii individuale la fiecare stand. Toţi factorii de decizie din sectorul imobiliar s-au reunit în perioada 11 – 13 octombrie 2021 la Expo Real Munchen, târgul reuşind încă o dată să fie punctul de întâlnire principal al branşei. Peste 19.200 de participanţi din 52 de ţări (2019: 46.747/76) au venit la Expo Real din Munchen. Numărul total de participanţi a inclus 9.916 specialişti (2019: 22.065) şi 9.296 de reprezentanţi ai companiilor (2019: 24.682). Cei 1.198 de expozanţi provin din 29 de ţări (2019: 2.189/44)”, se menţionează în comunicat.
În afară de Germania, primele zece ţări expozante au fost: Austria, Olanda, Polonia, Elveţia, Portugalia, România, Spania, Franţa, Serbia şi Italia.
„A fost o atmosferă de încredere care se simţea peste tot în sălile de expoziţie. 1.198 de expozanţi şi peste 19.200 de participanţi au profitat intens de cele trei zile de Expo Real pentru a demara proiecte viitoare, pentru a aduna informaţii şi pentru a-şi întreţine contactele. Comparativ cu anii record de dinaintea pandemiei Corona, târgul a fost, în mod firesc, mai mic. Dar noul start a fost un succes şi Expo Real s-a dovedit încă o dată a fi cel mai important târg imobiliar din Europa”, a explicat Klaus Dittrich, CEO al Messe Munchen.
Din standul României au făcut parte reprezentanţi ai autorităţilor locale în căutare de investitori interesaţi de amplasamente la noi în ţară precum şi cei ai mediului privat, având ca activităţi de bază dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare şi arhitectură, construcţii civile şi industriale.
Standul a fost format din AFI Europe, Alma Consulting SRL, oraşul Buzău, Ceetrus, oraşul Iaşi Parcul industrial şi tehnologic Siret, Olympian Parks, oraşul Reşiţa, Rec Partners, Hotspot Workhub, Sagului Logistic Center, Speedwell, WDP Development Romania SRL.

De asemenea, prezente au fost cele două asociaţii de profil: Asociaţia Română a Investitorilor în Real Estate şi Bucharest Real Estate Club.
„Pavilionul României a fost foarte bine poziţionat în prima din cele cinci hale ale expoziţiei, iar proiectele din ţara noastră s-au bucurat de un interes sporit. Participanţii standului comun românesc au avut permanent întâlniri pe parcursul celor trei zile ale târgului”, se mai precizează în comunicat.
Potrivit sursei citate, Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a ediţie, a reprezentat pentru co-expozanţii români o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu participanţi din numeroase ţări, dovedind, în ciuda pandemiei, că este un pandant al networking-ului internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Conform organizatorilor, aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanţatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.
„Numeroasele prelegeri şi discuţii din programul de conferinţe, precum şi prezentări ale expozanţilor şi ale start-up-urilor au fost înregistrate şi vor fi disponibile pe platforma online Expo Real Online până la jumătatea lunii noiembrie 2021. Teme importante de viitor ce s-au cristalizat în urma ediţiei de anul acesta a Expo Real sunt: Corona, schimbările climatice şi digitalizarea. Următoarea ediţie a Expo Real va avea loc între 4 şi 6 octombrie 2022 la Munchen”, se mai spune în comunicat.
AHK România este reprezentanţa oficială a economiei germane şi totodată cea mai mare Cameră de comerţ bilaterală din România. Înfiinţată în 2002, AHK numără peste 550 de firme-membre şi oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informaţii şi experienţe. Prin serviciile pe care le oferă şi prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susţine activ companiile germane la intrarea lor pe piaţa românească şi este totodată partener al firmelor româneşti interesate de piaţa germană.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/ahk-standul-romaniei-de-la-expo-real-munchen-s-a-situat-pe-locul-sase-in-ceea-ce-priveste-numarul-de-expozanti_537555.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram