butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Frumusețea unui mansardă de Mikel Larrinaga

Loftul din imagine este de două ori o comoară. În primul rând, datorită priveliștilor pe care le oferă asupra Cartierului Vechi din Bilbao și apoi, datorită frumuseții interiorului, lucrării designerului de interior, Mikel Larrinage. Totul a fost creat în jurul unor idei centrale. Una dintre ele este că totul trebuie să fie în afara obstacolelor; reforma se desfășoară în jurul terasei, o mansardă open space și aici totul se conectează cu mediul exterior.

 

O altă idee centrală este aceea a căutării forței de muncă – fiecare obiect are o poveste de spus. Indiferent dacă există tablouri, imagini, aveți șansa unei lecții ilustrative despre cum să încadrați și să plasați lucrări de artă cu sensibilitate și acuratețe. Nimic nu se compară cu idealul: compozițiile studiate pe pereți oferă un echilibru pur primitor. Rezultatul este un apartament diafan, plin de lumină, foarte confortabil și cu linii reale.

 

Jocul de elemente surpriză care pot fi văzute din loc în loc este atrăgător, iar albul face spațiul și mai spațios și confortabil. Indiferent unde te uiți, vezi detalii personale, amintiri și opere de artă; nimic nu se compară cu sentimentul unic pe care îl creează și cu atmosfera care dezvăluie bunul gust, personalitatea și interesul pentru tot ceea ce reprezintă arta. Terasa în sine este o oază privată, imposibil să nu-i placă, la fel ca tot ce ține de acest spațiu.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram