butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Interiorul elegant al unui apartament

Deschizând ușile către o nouă viață și experiență, acest apartament plin de fuziune îmbină două unități existente, pentru a crea o viziune mai mare și mai proaspătă de viitor, pentru ocupanții săi. Poreclit „Apartamentul Iubirii”, deoarece proiectul își are rădăcinile în doi vecini care se îndrăgostesc și se mută împreună, acest apartament minimalist oferă 100 de metri pătrați de spațiu de locuit superb și luxos.

 

Arhitecții implicați reinventează spațiul și paleta cromatică ale acestuia, pentru a ajunge la interioare elegante și izbitoare, care impresionează prin definiția lor clară și îmbrățișează cu detalii complicate. Cele două apartamente cu un dormitor sunt combinate într-un spațiu mai generos, care oferă spații de locuit mai mari, inclusiv un dormitor matrimonial cu baie luxoase, dar și face loc pentru noi programe – cum ar fi o cameră de copil confortabilă – pentru vremurile viitoare.

Interioarele elegante curg într-un spectru de alb senin, negru îngăduitor și griuri blânde, frumos contrastate cu textura bogată și textura lemnului. O sărbătoare a optimizării funcționale și a esteticii minimaliste, designul se bazează pe calmul său inerent, pentru a conferi sens și claritate fiecărui colț și spațiu.

 

Pereții și suprafețele goale sunt ideale pentru a prezenta o mare atenție acordată fiecărui element și detaliu; o mare parte din mobilier a fost construită la comandă, folosind materiale accesibile. Această claritate este totuși adusă în frâu cu atingeri feminine delicate, cum ar fi tapițeria luxuriantă din piele și modele exuberante ușoare.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram