butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

SAGA Festival 2022 va avea lor pe Arena Națională. Când va avea loc și când se pun în vânzare biletele

SAGA Festival 2022 va avea lor pe Arena Națională. Când va avea loc și când se pun în vânzare biletele

SAGA Festival 2022 va avea loc la Arena Națională din București pe 3, 4 și 5 iunie, anul viitor, anunță organizatorii într-un comunicat oficial. Locația evenimentului a fost mutată, ediția din 2021, care ar fi trebuit să aibă loc la Parcul Izvor din București, a fost la Romaero Băneasa. Va fi cel de-al 6-lea eveniment muzical de pe cel mai mare stadion al țării

Organizatorii SAGA Festival 2022 le promit celor care vor participa la SAGA 2022 un festival de excepție.

„Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție SAGA uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena”, spun organizatorii.

Primele bilete se vând la SAGA Festival 2022

SAGA Festival 2022. Pe 1 decembrie, în intervalul 19:00 – 00:00, cei care s-au înregistrat pe www.sagafestival.com vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Tot pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, SAGA Festival 2022 pregătește o surpriză, direct de la National Arena, și un DJ set susținut de Du Mad și Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online SAGA Festival.

În septembrie 2021, SAGA Festival a debutat la Romaero și a transformat întregul spațiu într-unul inovator, plin de efecte speciale și beat-uri futuriste.

Cei peste 135.000 de festivalieri prezenți în cele trei zile au simțit energia și vibrația date de întrega atmosferă. Pe scena principală SAGA Festival au urcat Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, dar și alți artiști.

CITEȘTE ȘI » Fabrica de jucării de pe Bulevardul Decebal își deschide porțile celor mici

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/saga-festival-2022-va-avea-lor-pe-arena-nationala/

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram