Ansamblu

Ansamblul Butterfly Residence este croit după nevoile clienților noștri, astfel am decis să creăm un concept arhitectural deosebit dezvoltat pe o suprafață de aproximativ de 1900 de metri pătrați în care am ales să presărăm toate facilitățile și utilitățile premium.

Finisaje

Caramidă tip porotherm

În ceea ce privește alcătuirea pereților exteriori, a fost aleasă cărămida Porotherm datorită faptului că oferă o termoizolație excelentă în comparație cu alte variante.

Uși din MDF

Ansamblul rezidențial are amplasate în interiorul apartamentelor uși din lemn MDF. Au fost alese acest tip de uși datorită avantajelor pe care le prezintă, cum ar fi calitatea, rezistența și modelul lemnului.

Vopsea siliconată

În cadrul ansamblului am folosit vopsea siliconată pentru "îmbrăcarea" pereților. Acest tip de vopsea este ușor de întreținut, calitativă și se comportă exemplar în fața umezelii.

Centrală termică  pe gaz

În interiorul apartamentelor pot fi regăsite centrale termice pe gaz marca Immergas. Am ales acest tip de central datorită avantajelor pe care le are, precum încălzirea eficientă și rapidă sau montarea rapidă.


Încălzire în pardoseală

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence a ales un tip de încălzire ușor necunoscut la noi în țară. Încălzirea prin pardoseală este extrem de facilă datorită faptului că încălzirea se produce rapid și uniform.

Ferestre cu geam tripan

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence a ales în ceea ce privește tâmplăria geamuri de tip tripan pentru că oferă o incredibilă izolație fonică și termică.

Utilități

Gaze

Toate aparatamentele din ansamblul rezidențial Butterfly Residence sunt racordate individual la rețeaua de gaze și au încălzire centralizată!

Apă curentă

Toate unitățile din ansamblul rezidențial Butterfly Residence beneficiază de apă curentă și canalizare!

Securitate

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este total împrejmuit, tocmai de aceea copii dumneavoastră se pot juca în siguranță în perimetrul împrejmuit!
Solicită o vizionare
Completați formularul de mai jos pentru a stabili o întalnire cu consultanții noștri în vederea identificării celei mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră.
Blank Form (#2)
drop