butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Apartament alb modern în inima Londrei

Nu există nimic mai atractiv într-o casă decât o atmosferă caldă și plăcută, un aer senin și primitor care să te facă să te simți confortabil. Prin urmare, nu există nicio surpriză dacă îți place acest apartament la prima vedere; cu cât descoperi mai mult, cu atât îți place mai mult. Unul dintre aspectele importante luate în considerare în acest apartament situat în inima Londrei, pe lângă vederea ideală asupra Tamisei, este spațiul larg deschis pe care îl ocupă.

În ciuda faptului că este mare, urmează modelul de simplitate și bun gust, indiferent de camera în care vă aflați. Locuința în general albă este subliniată prin contrastul cu mobilierul întunecat, bucătăria este spațioasă, atractivă și modernă. echipat; dormitorul pare a fi locul ideal pentru odihnă și relaxare după o lungă muncă obositoare, în timp ce baia întunecată este în contrast cu albul elegant al restului.

Nimic nu se compară cu cea mai spectaculoasă priveliște oferită de balcon. Fiecare mic colț al acestui apartament de lux sugerează ușurința, simplitatea, ordinea și este destul de dificil să nu-ți placă!

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram