butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Apartament confortabil din Moscova unde confortul este atributul cheie

O locuință, indiferent de tip, dimensiune sau locație, trebuie să fie, în primul rând, confortabilă. Nu poți apela cu adevărat o casă spațială până nu te simți confortabil în ea, până nu poți spune cu adevărat că se simte ca acasă. Desigur, această abordare este diferită în cazul fiecărui stil și în cazul fiecărui spațiu. Pentru acest apartament, de exemplu, un interior confortabil însemna un design minimalist și culori îndrăznețe cu accent.

Apartamentul este situat în Moscova și are o suprafață totală de 100 de metri pătrați, ceea ce este de obicei mai mult decât suficient. Scopul decorării și proiectării acestui spațiu a fost de a reuși să îmbine confortul cu latura practică și funcțională a unui apartament. Acest echilibru s-a dovedit a fi soluția perfectă pentru spațiu.

Proiectat de o echipă din studioul ZE | Workroom, apartamentul a căpătat o atmosferă foarte casnică și un interior confortabil, dar îndrăzneț și minimalist. Clienții au solicitat un spațiu de locuit luminos și spațios, cu o mulțime de depozitare. Pentru a-și respecta dorințele, echipa a proiectat zona de locuit ca un spațiu deschis cu pereți albi, caracteristici de accent turcoaz profund și, de asemenea, cu detalii din lemn care îi conferă o senzație foarte primitoare și confortabilă.

Drept urmare, apartamentul în ansamblu este exact așa cum și-au dorit proprietarii și are și personalitate. Există un decor dinamic și simplist în tot apartamentul și există, de asemenea, diversitate care nu interferează cu minimalismul spațiului.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram