butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Apartament duplex simplu și modern de la A-cero

Apartamentele duplex sunt foarte atractive, mai ales când vă referiți la unul proiectat de celebrul A-cero. Situat în Galicia, în nord-vestul Spaniei, acest apartament duplex ocupă ultimele două etaje ale unui bloc situat într-o zonă rezidențială. Într-un mediu în general alb, tonurile de albastru și gri animă spațiul, indiferent că este un covor gri sau o pictură albastră.

Forma specială a acestui loc și puținele bile de oțel existente schimbă, de asemenea, starea de alb dominantă. Acoperișul fals permite luminii naturale să pătrundă în întreg spațiul, oferind o perspectivă interesantă asupra a tot ceea ce este în jur. Holul larg de intrare dezvăluie o atmosferă senină în care vă simțiți cu siguranță confortabil; scările sculpturale dau un aer interesant, la fel ca elementele negre precum consola din lemn, canapele oferă un contrast perfect.

Printre celelalte elemente care atrag atenția se numără mese de cafea și fotolii, masă și scaune din oțel în piele albă; toate acestea contribuind la ambianța modernă a casei. Bucătăria este primitoare în dispoziția sa, aparatele albe dovedind bun gust și calitate înaltă. În albul lor, pereții și podeaua se combină cu părțile negre creând niște volume sculpturale care subliniază și mai mult elementele cheie ale locului: designul și luminozitatea, ambele unice. Picturile sunt cea mai semnificativă stropire de culoare care dă viață întregului apartament, oferind o dispoziție vibrantă incomparabilă.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram