butterfly-residence-logo
Menu

iulie 4, 2021

Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție! (P)

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și ca sedii de firmă.

După cum știi deja, situația creată de COVID-19 a făcut ca percepția noastră asupra propriei case să se schimbe radical. Gradul de confort oferit de spațiul locuibil este tratat, acum, mai serios, iar calitatea împrejurimilor se bucură de mai multă atenție decât înainte. În plus, dată fiind tendința de a renunța la lucrul de acasă în favoarea celui de la birou, amplasamentul favorabil în cadrul marilor orașe este din nou tratat ca un factor de achiziție „cu greutate”.

În acest context, proprietățile prezentate în cele de mai jos reprezintă o adevărată oportunitate de achiziție. Este vorba despre trei apartamente, cu două, trei și patru camere, amplasate într-o clădire finalizată în anul 2009, în zona centrală a Capitalei, în arealul Piața Victoriei. Locuințele fac parte, mai exact, dintr-un imobil cu regim mic de înălțime (structurat pe subsol, parter și cinci etaje), format dintr-un total de 27 de apartamente.

Toate cele trei proprietăți, listate pe Imobiliare.ro, sunt scoase la vânzare și promovate de reprezentanții Casazela România. Acestea pot fi achiziționate atât de către un cumpărător final, cât și de către un investitor, pretându-se atât pentru un uz rezidențial, cât și ca sedii de firmă. Cele trei apartamente se găsesc într-o stare bună de funcționare și dispun de finisaje de calitate – astfel că nu necesită, practic, o investiție (masivă) în renovare înainte de a fi valorificate.

Imobilele sunt decomandate, iar apartamentul cu trei camere dispune de două băi, iar cel cu patru camere, de trei băi. Un avantaj important, ce decurge din amplasarea favorabilă a proprietăților, este reprezentat de priveliștea deosebită și deschiderea către o zonă verde bogată. La aceasta se adaugă faptul că apartamentele dispun de balcoane spațioase, deschise – perfecte pentru a fi transformate în zone de relaxare în aer liber.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram