butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Arhitectura uimitoare contemporană

Exteriorul din beton al acestei case uimitoare arată fabulos, el reușind să iasă în evidență prin împrejurimile luxuriante. Culoarea gri se potrivește cu copacii înalți, dar și cu plantele din jur. În ceea ce privește structura, aceasta este una dreptunghiulară, ea fiind împodobită cu ferestre pătrate și dreptunghiulare. Se adaugă în acest fel un plus de interes locuinței. Acoperișul casei este unul din lemn, acesta aducând oferind un aspect inedit designului.
Primul etaj este unul spațios, creându-se în acest fel o experiență uimitoare atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, se permite mai multă confidențialitate prin intermediul acestui acoperiș. Amprenta de culoare se potrivește foarte mult aici, iar spațiul exterior reușește să fie unul frumos. Terasa din lemn este decorată cu perne colorate, ea oferind un loc magnific pentru relaxare chiar în fața piscinei primitoare.
În interiorul acestei arhitecturi contemporane, eleganța este una care reușește să iasă în evidență, locul de luat masa fiind unul deschis. Lumina puternică și albă care vine din tavan tronează asupra mesei, cadrul fiind în acest fel unul magnific. În zona de living se afla o canapea confortabilă și maro, aceasta stand pe un covor texturat. Covorul reușește să adauge un plus de interes, el aducând și o senzație de cămin acestui spațiu cu adevărat special. Scaunele elegante reușesc să se bucure de o atingere modernă, iar rafturile albe oferă un spațiu perfect pentru cărți, dar și pentru obiectele de decor.
Spațiul de lucru reușește să fie unul uimitor în această arhitectură cu adevărat specială, iar masa lungă și albă stă pe un lemn de esență tare. Peretele de beton oferă un plus de interes, pentru lucrările de artă și pentru postere. Depozitarea din podea până în tavan scoate mai bine în evidență toată zona, aducând un contrast designului primitor al acestei locuințe.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram