Minimalism, forme curate și o mulțime de lumini încorporate în canapele, pereți și chiar perdele – această bijuterie de design interior cu o notă de accent japoneză este afișată într-un apartament situat în inima orașului și creat în întregime de compania de o echipă de design interior inovatoare.

Camera de zi principală este un amestec atent echilibrat de piese de mobilier produse la nivel local și de marcă italiană, alese într-o paletă de culori influențată de Stendhal. Culorile sunt în mare parte monocromatice, cu accente roșii moderate, cum ar fi cusăturile decorative contrastante de pe canapeaua din camera de zi. Suprafața roșie lustruită a mesei din sala de dinning e întreruptă de insula bucătăriei, situată în mijlocul camerei spațioase din locuință. Toate aparatele din ea pot fi ascunse complet, folosind un mecanism special al ușilor dulapurilor de bucătărie.

Influența japoneză în interior este vizibilă nu numai în abordarea minimalistă a mobilierului, ci și a designului mobilierului. Ecranul de perete iluminat din sufragerie amintește de pereții găsiți mai ales în vilele împăratului din Japonia din perioada Edo. În acest caz particular, peretele de sticlă care servește și ca dulap, este laminat cu hârtie de orez autentică.

Pardoseala întunecată se potrivește cu panourile negre care pe hol sunt presărate discret cu flori de cireș japoneze. Același model se repetă în mai multe locuri de-a lungul apartamentului.
Dormitorul principal al proprietarilor este, de asemenea, proiectat în stil japonez. Cu toate acestea, materialele au fost alese în mod deliberat într-un stil mai contemporan și european.