butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Cabana ascunsă în stațiunea de schi

Locuința descrisă în imagini a fost restaurată de proprietarul său pentru a salva una dintre ultimele cabane cu bușteni din zonă. Aerul neobișnuit și personalitatea căpătată peste ani trebuiau salvate pentru a bucura generațiile viitoare. Cabana se întinde pe o suprafață de 288 de metri pătrați și este amplasată într-o stațiune de schi. Datorită locației, această oferă celor care îi calcă pragul o experiență de vis în mijlocul naturii. O vacanță în interiorul acestei cabana vă va deconecta de la grijile cotidiene cu siguranță!

Cabana de suprafețe mari este compusă din 4 etaje cu 4 dormitoare cu băi proprii. Fiecare încăpere este mobilată într-un mod diferit însă toate încăperile promovează confortul și liniștea de care aveți nevoie într-o vacanță. Fiecare etaj are un scop clar exprimat. Sala de mese ocupă o suprafață de 9 metri pătrați și reprezintă un mediu prielnic pentru servirea mesei și petrecerea timpului în compania celor apropiați.

Spațiile destinate relaxării au dimensiuni mai mici decât sala de mese. Acestea sunt compuse din texturi și materiale diverse, cel predominant fiind lemnul. Buștenii conturează continuitatea dintre camere. Decorațiunile folosite evidențiază tema cabanei și oferă un design unic.

Locul în care este amplasată cabana reprezintă un tablou desprins din povești care ajută ca șederea în cabană să fie una spectaculoasă. Interiorul cabanei continuă decorul format de priveliștea dimprejur prin elementele stilate și luxoase. Cabana în sine este un loc plin de istorie, iar experiența oferită este demnă de o vacanță de neuitat.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram