butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Casă cu un singur etaj care este uimitoare

Arhitecții au reușit să realizeze aici ceva interesant, transformând definitv această casă cu un singur etaj. Fiind aerisită și luminoasă, această casă are o mulțime de carcateristici moderne, fiind pe placul oricărei persoane care dorește să se bucure de un loc special. Ea are trei dormitoare, precum și o terasă închisă în exterior. De pe terasă oricine se poate bucura de priveliștile unice. Tot spațiul casei este foarte privat, acest fiind perfect pentru relaxare.
Înaintând în această casă, puteți vedea că fiecare camera este la fel de frumoasă ca următoarea, ferestrele mari inundând casa cu lumină naturală. Această lumină se reflectă de pe pereții și de pe tavanele vopsite în alb. Pardoseala este un amestec de parchet de culoare deschisă, tematica acestei locuințe fiind mai mult neutră. Spațiul de depozitare este unul foarte bine definit, el fiind ascuns în spatele ușilor glisante mari. Casa mai are în componența sa și două camere de zi confortabile, precum și o bucătărie foarte bine echipată. Baia este modernă și excelentă, iar dormitoarele sunt frumoase.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram