butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Casa de familie cu patru etaje

Suntem concepuți să observăm și să creăm modele, este în natura noastră. De asemenea, este în natura noastră să observăm orice abatere de la model. Când vine vorba de design și arhitectură, precum și alte domenii, lăudăm aceste abateri și recompensăm ideea de a gândi în afara casetei. Luați de exemplu această casă din California. Este o casă de familie cu patru etaje, care a fost renovată în 2016 de Edmonds + Lee Architects și din moment ce nu s-a putut face mult la exteriorul clădirii, principala prioritate a devenit designul interior, în special sarcina de a găsi o modalitate de a sublinia mai degrabă arhitectura clădirii decât ornamentele care o completează.

Casa este amplasată între două clădiri existente și are o curte mică și o punte adăpostită de scara exterioară pe o parte și un perete despărțitor pe cealaltă. Are patru nivele în total, iar arhitecții au încercat să facă fiecare special prin evidențierea unor lucruri precum spații cu înălțime dublă, mobilier frumos sau priveliștile care pot fi admirate practic din fiecare parte a casei. Chiar și fereastra băii este imensă. Acest lucru permite multă lumină naturală a soarelui să pătrundă în spații și să le ofere un aspect similar cu cel al galeriilor sau al spațiilor muzeale în care mobilierul ia locul lucrărilor de artă.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram