butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Casă de primă clasă cu o arhitectură uimitoare în Polonia

Casei i s-a dat numele de Doublesingle Storey House. Numele este absolut potrivit în conformitate cu arhitectura casei. Motto-ul principal al designerului a fost de a permite locuitorilor să intre și să iasă liber din casă, indiferent de locul în care se află. Casa a fost ridicată într-o zonă frumoasă, cu un mediu natural uimitor, pe o pantă și deasupra unui pârâu. De asemenea, a fost adoptată o dedicare naturală a pantei pentru dezvoltarea planului de etaj. Fiind construit pe vârful unui deal care are o mulțime de nereguli naturale în plan orizontal, arhitectul a fost foarte inteligent și a adaptat clădirea la aceste particularități naturale, așa că au construit-o în straturi sau trepte, nu ca un monolit – dintr-o singură bucată.

 

Acolo este casa – construită pe o platformă, parcă tocmai a coborât din cer ca casa Vrăjitoarei rele de la Vrăjitorul din Oz. Apoi, există garajul și partea din casă din spatele său, care sunt construite la un nivel inferior, săpând puțin în deal și realizând un mic tunel neacoperit decorat cu pietre.

 

Și apoi există o altă parte a casei – un fel de mansardă – care este situată pe un teren mai înalt, dar totul este atât de ușor combinat încât arată perfect. În concluzie, se poate spune că casa este unică și merită un rating de cinci stele.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram