butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Casă de vacanță impresionantă

Viziunile de design futurist ale casei tind să fie puternice, metalice și ascuțite, motiv pentru care echilibrul, căldura și eleganța subevaluată a acestei case de închiriat pe plajă sunt atât captivante, cât și inspirante. Plutind în siguranță deasupra acestei strâmtori, locuința alunecă peste orizont, în timp ce se schimbă și se transformă în timpul zilei.

Echipa de arhitecți creează un adevărat reper arhitectural cu această casă plutitoare, suspendând-o la 40 de metri peste plaja minunată. Locuința este înrădăcinată în mod inconfundabil în sensibilitățile arhitecturale și estetice contemporane, articulate de cele mai clare și minimaliste tușe. Profilul său negru, bogat și profund, se așază elegant împotriva spectrului de culoare îndrăzneț pe care îl îngăduie mediul înconjurător.

Transparența țesăturii sale construite permite vederilor panoramice să informeze și să ridice procedurile în interior, creând dialoguri înalte între om și natură. Interiorul este luxos și modern decadent; negrul se extinde în interior pentru a adăuga clasă și adâncime suprafețelor și mobilierului, contrastând cu gust cu texturile și textura lemnului natural.

Orientată spre exterior, casa plutitoare este bine amenajată și promite un moment superb – în singurătate sau cu prietenii. Adăugați la aceasta priveliștile uimitoare ale plajei și drumul ce merge de-a lungul coastei de mai jos și aveți adresa ideală de vacanță.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram