butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Casa impresionantă prin eleganță și stil

Această superbă casă a luat naștere datorită a două companii de arhitectură care și-au unit forțele pentru a crea o piesă de artă modernă și luxoasă. Munca depusă a meritat pentru că rezultatul final este unul de excepție.

Trecerea de la o încăpere la alta se realizează fluid datorită nuanțelor de culori neutre. Decorul este minimalist și oferă o senzație plăcută din punct de vedere vizual. Camera de zi iese în evidență prin șemineul și ferestrele care predomină încăperea, oferind o priveliște minunată asupra zonei înconjurătoare.

Această casă de lux ascunde o zonă de relaxare nemaipomenită alcătuită dintr-o piscină luxoasă care poate fi văzută din interiorul casei. Încă de la intrarea în locuință sentimentul pe care îl veți avea este unul plăcut pentru că sunteți întâmpinați de crama realizată în mare parte din sticlă. Un alt loc extrem de relaxant din casă este baia care adăpostește o cadă imensă cu vedere spre grădină. Bucătăria este dotată cu foarte multe electrocasnice moderne pentru a putea prepara mese gustoase pentru cei dragi. Sala de cinema reprezintă un alt loc potrivit pentru a vă aduna alături de famili pentru a viziona un film.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram