butterfly-residence-logo
Menu

octombrie 27, 2021

CEC a creditat dezvoltatorul imobiliar Campeador cu 4,5 milioane de euro pentru construirea unui proiect imobiliar în Timișoara

CEC a creditat dezvoltatorul imobiliar Campeador cu 4,5 milioane de euro pentru construirea unui proiect imobiliar în Timișoara
Prima faza a proiectul va include 190 de apartamente și are ca termen de livrare prevăzut aprilie 2022.Campeador City va fi unul dintre cele mai importante proiecte rezidențiale din Timișoara, urmând să includă în total opt blocuri și o clădire de birouri.
Finanțarea a fost intermediată de PCF Investment Banking, cel mai important consultant local în domeniul serviciilor de finanțări și investiții corporative, M&A și atragere de investiții. PCF Investment Banking este de altfel și firma care a anunțat printr-un comunicat încheierea acestei tranzacții.
PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant exclusiv al Grupului Campeador în structurarea, negocierea și implementarea facilității de finanțare, această fiind a treia finanțare obținută de PCF pentru Campeador. Prima faza a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare și 113 parcări subterane și supraterane și este localizată în zona centrală a orașului.
Campeador City va include în total opt blocuri cu apartamente cu una, două și trei camere și o clădire de birouri care va include și spații comerciale și o grădiniță. Dezvoltarea proiectului va fi derulată pe parcursul a patru etape.
Grupul Campeador are 15 ani de experiență în construcții rezidențiale și comerciale, reușind de-a lungul anilor să finalizeze cu succes lucrări de infrastructură și retail, modernizări de clădiri, reabilitări termice, construcții de drumuri și realizări de construcții agro-industriale în Cluj-Napoca, Bistrița, București, Timișoara și în alte localități din țară.
Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în șapte proiecte rezidențiale din România și Austria.

„Suntem extrem de încântați de colaborarea cu CEC Bank și PCF Investment Banking, precum și de perspectivele de dezvoltare a proiectelor companiei noastre alături de parteneri financiari de un asemenea calibru. CEC Bank a dovedit încă o dată că este cu adevărat o bancă aproape de nevoile antreprenorul român, iar încrederea clădită cu fiecare proiect dezvoltat împreuna cu consilierea PCF, experiența acumulată și dinamică dintre noi ne fac să fim mândri de această colaborare”, a declarat Florin Larionesi, CEO Campeador Group.
„PCF Investment Banking este deja la a treia tranzacție încheiata cu succes pentru Grupul Campeador, împreuna cu CEC Bank, o prezența deja constanța în zona finanțării afacerilor antreprenoriale românești. Împreuna cu Campeador lucrăm deja la structurarea proiectelor pentru anul 2022 și cele viitoare, parte a angajamentului nostru pe termen lung că partener financiar exclusiv’’, a declarat Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.
PCF Investment Banking este cel mai important consultant din Timișoara în domeniul serviciilor de finanțări și investiții corporative, M&A (fuziuni și achiziții) și atragere de investiții. Echipa companiei a consiliat peste 100 de firme locale și internaționale, finalizând tranzacții cu o valoare de peste 1,5 miliarde de euro.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/cec-a-creditat-dezvoltatorul-imobiliar-campeador-cu-45-milioane-de-euro-pentru-construirea-unui-proiect-imobiliar-in-timisoara_537044.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram