butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Cele mai scumpe 16 case din SUA

Casele ultra-luxoase la prețuri de peste 100 de milioane de dolari sunt la îndemâna unui mic procent de cumpărători, dar este totuși distractiv să te uiți la aceste case și proprietăți de lux și să visezi puțin. Am adunat cele mai scumpe bunuri imobiliare disponibile în prezent pe piața SUA. Aruncați o privire la facilitățile și decorurile pe care le au aceste case și folosiți-le ca sursă de inspirație pentru următoarea actualizare sau reîmprospătare a casei. Chiar dacă sunt mult dincolo de posibilitățile tale, ele sunt o sursă de idei pe care le poți adapta pentru propriul spațiu. Sau, pur și simplu, distrați-vă cu ochiul acestor case spectaculoase.

16 Cele mai scumpe case din SUA

Faimos și faimos scump
Primul este în prezent cea mai scumpă casă a țării, având un preț de 350 de milioane de dolari. Imobilul Chartwell, situat în Beverly Hills, California, este deținut de regretatul șef al Univision, Jerry Perenchi. Construită în 1933, casa neoclasică franceză cuprinde 25.000 de metri pătrați și este situată pe o întindere de 10 acri de peluze și grădini îngrijite. Executivul TV a cumpărat casa în 1986 și apoi, de-a lungul anilor, a cumpărat proprietăți înconjurătoare, toate acestea constituind acum proprietatea actuală. Locuința în sine include o sală de bal, un salon formal, o cramă „de clasă mondială” cu temperatură controlată și parcare acoperită pentru 40 de mașini. Proprietatea are, de asemenea, un teren de tenis și o pensiune. Mai mult, oferă vederi nu numai asupra Oceanului Pacific, ci și asupra centrului orașului Los Angeles.

Această mană ar putea părea familiară fanilor vechiului program de televiziune „The Beverly Hillbillies”, deoarece fațada exterioară a fost filmată ca casa familiei Clampett pentru serie. Da, acasă se mândrește și cu o piscină de 75 de metri, probabil mai bine cunoscută sub numele de iaz de ciment pentru spectatorii spectacolului. (Asta se pronunță iaz SEE-ment!)

Bel Air Beauty
Înainte de a fi listată proprietatea Chartwell Estate, această casă de 38.000 de metri pătrați din exclusivistul Bel Air, California, era cea mai scumpă proprietate de pe piață. La 250 de milioane de dolari, casa este plină de lux și facilități. Dezvoltată de magnatul genți de mână Bruce Makowsky, casa are, de asemenea, mai mult de 17.000 de metri pătrați de punți de divertisment și un teatru pop-up în aer liber.

Interiorul are două suite master, 10 suite VIP foarte mari pentru oaspeți, 21 de băi de lux, trei bucătării gourmet, cinci baruri, două crame complet aprovizionate cu șampanie / vinuri, un centru spa și un centru de fitness ultramodern. De parcă asta nu ar fi fost suficient, facilitățile uimitoare ale casei includ, de asemenea, o piscină infinită cu plăci de sticlă de 85 de picioare, teatru 4K Dolby Atmos cu tematică James-Bond de 40 de locuri, cu 7.000 de filme preîncărcate, bowling pe patru benzi, bomboane masive wall, o galerie auto cu mașini în valoare de peste 30 de milioane de dolari și peste 100 de instalații de artă curate.

Este de la sine înțeles că casa are cel mai avansat sistem tehnologic pentru casă din lume. Deși ar putea fi o atracție importantă, priveliștile de neegalat sunt probabil adevărata stea a proprietății. Vederile neobstrucționate de 270 de grade privesc oceanul, munții și orizontul LA.

Desigur, o casă ca aceasta are nevoie de mai mult decât o menajeră o dată pe săptămână. De fapt, proprietatea are șapte angajați cu normă întreagă pentru a o menține funcționând la performanțe și confort maxim. Este posibil ca, dacă vă permiteți această casă, să plătiți 7 angajați cu normă întreagă pentru a conduce aceasta nu va fi o povară financiară.

Cea mai mare casă privată din LA
În partea de vest a Los Angelesului, în cartierul Holmby Hills, se află The Manor, aflat pe piață pentru 200 de milioane de dolari. Moșia franceză în stil castel a fost anterior casa producătorului de televiziune superstar Aaron Spelling și soția sa Candy și este acum deținută de Petra Stunt, fiica miliardarului de Formula 1 Bernie Ecclestone. Stunt a cumpărat casa în urmă cu șase ani pentru o afacere în numerar de 85 de milioane de dolari și apoi a actualizat o mare parte din aceasta într-un design mai contemporan. Prețurile imobilelor au crescut, de unde și prețul actual mai scăzut.

Este posibil să nu fie cea mai scumpă proprietate din zonă, dar este într-adevăr cea mai mare – chiar mai mare decât Casa Albă. Construită în 1988, casa a fost proiectată de arhitecții James Langenheim & Associates. Numit „Candyland” după proprietarul anterior, conacul ocupă 56.500 de metri pătrați și se estimează că 123 de camere includ 14 dormitoare și 27 de băi. Proprietarii au creat o multitudine de camere specializate în casă, cum ar fi o cameră pentru tăierea florilor, o cameră de depozitare din argint controlată de umiditate, un salon de coafură și mai multe camere pentru împachetarea cadourilor. La subsol, puteți găsi pista de bowling și dulapul cu pantofi.

Odată ce a intrat în posesia sa, Stunt, care este căsătorită cu miliardarul englez James Stunt, a adăugat un salon / intrare căptușit în marmură cu dungi negre și un acvariu mare în birou și a transformat clubul de noapte din subsol. Cinci dormitoare de servitoare și două suite de majordom sunt găzduite într-o aripă separată a casei.

Cei 4,7 acri de terenuri din jurul casei includ grădini, o livadă de citrice, un teren de tenis, un iaz koi și o piscină cu o piscină. Proprietatea are, de asemenea, un teren cu motor și 16 locuri de transport auto care pot găzdui mai mult de 100 de automobile.

Istoric LA Estate Estate
Proprietatea de 10 acri s-a vândut în 2016 pentru doar 90 de milioane de dolari, iar relocarea este atribuită „interesului intens al pieței”, potrivit companiei imobiliare, Mercer Vine.

Casa semnificativă din punct de vedere istoric a fost proiectată de Robert D. Farquhar, unul dintre cei mai importanți arhitecți de la începutul secolului al XX-lea din California, și se află între Sunset Boulevard și Los Angeles Country Club. Este o vilă italiană care combină clasicul european cu detalii moderne, ambele stiluri rămășițe ale proprietarilor de vedete anterioare. Casa a fost construită inițial în 1936 pentru Florence Quinn, fosta soție a lui Arthur Letts Jr., care era proprietarul inițial al legendarului conac Playboy. De-a lungul anilor a fost ocupat ulterior de Sonny și Cher, Tony Curtis, cofondatorul 20th Century Fox Joseph Schenck, fondatorul Superior Oil William Keck și Joseph Drown, fondatorul Hotelului Bel-Air.
Casa de 12.000 de metri pătrați oferă detalii de lux de tot felul, de la mulaje complicate și șeminee din marmură, până la mantele sculptate manual, candelabre elegante din cristal și corpuri de baie ornate cu 24 de carate de aur. Actualii proprietari au lucrat cu Meyer Davis Studio, KAA Design Group și Plus Development pentru a crea planuri și redări care arată cum ar putea arăta moșia după actualizări și renovări.

Proprietatea este un cadru asemănător unui parc care are de fapt trei parcele construibile: Pe lângă lotul care include casa, există un lot liber și un al treilea parcel cu un „complex de agrement” al unei piscine, o pensiune lângă piscină și un teren de tenis scufundat .

East Coast Island Estate
Dacă o casă imobiliară spectaculoasă nu este suficientă, ce zici de una care stă pe propria insulă? Proprietatea Darien, Connecticut Ziegler, de 63 de acri – care este o proprietate insulară – poate fi a ta pentru 175 de milioane de dolari. Proprietatea include un conac de piatră și un grajd de cai cu 21 de tarabe. Este privat și retras, dar accesibil transportului către Manhattan.

De la începutul secolului precedent, proprietatea insulei a aparținut descendenților industrialului William Ziegler, care și-a făcut avere în praful de copt. Insula se află în Long Island Sound și este legată de continent prin fâșii de pământ create de om. Există o casă principală, câteva case suplimentare, un teren de polo, o plajă privată și un doc, precum și o casă pentru bărci. Insula are, de asemenea, un golf natural, perfect pentru adăpostirea bărcilor. De asemenea, se află la doar o milă de o gară de navetiști și de autostrada 95.

Lista proprietății notează că 200 de zidari de piatră au fost angajați pentru construirea structurilor. Casa principală are 10 dormitoare, opt băi complete, două jumătăți de baie și patru șeminee. Se spune că grajdul are un tavan de gresie Guastavino, precum cel din atelele de la Grand Central Station din New York City. Complexul include, de asemenea, o casă de îngrijitor, o casă de poartă, mai multe case mai mici, un bazin pentru iahturi cu docuri, cabane pe plajă și o casă antică din 1800.

Florida’s Priciest Property
În timp ce vânzătorii au scăzut cu 30 de milioane de dolari din prețul cerut, Gemeni este în continuare cea mai scumpă casă din Florida, pe piață pentru 165 de milioane de dolari. Mai mult decât o casă, proprietatea este un ansamblu de bună-credință care are 15 acri de teren situat între Intracoastal și Oceanul Atlantic, între Palm Beach și Delray Beach. Locația excepțională îi oferă 2.500 de metri de fațadă de apă – 1.200 de metri de-a lungul plajei și 1.300 de metri de-a lungul lacului Worth.

Moșia a fost casa regretatului mogul publicator William B. Ziff Jr., care a murit în 2006. Potrivit Business Insider, Ziff a vândut brațul de publicare al Ziff-Davis cu 1,4 miliarde de dolari cu mai mult de un deceniu mai devreme. Conacul, construit în anii 1940, a fost odată acasă la Gloria Guinness, o icoană în stilul secolului al XX-lea.

Complexul cu 33 de dormitoare cuprinde 63.000 de metri pătrați și are 47 de băi uimitoare. Include o reședință principală cu 12 dormitoare, o casă de oaspeți cu șapte dormitoare, cabane din oceanul de nord și sud, casa managerului și biroul managerului. Descris ca „elegant cu o senzație de efort”, designul casei are lemn tropical tropical cald și finisaje din piatră. Multe dintre camere au propriile terase izolate de pe ocean. O sală de piscină interioară / exterioară duce la o logie orhidee și la o terasă de piscină asemănătoare grotei, cu fântâni și multă verdeață tropicală.

Zonele exterioare ale proprietății sunt la fel de uimitoare. Grădinile sunt o oază botanică de talie mondială, cu peste 1.500 de specii de arbori și plante tropicale. Pentru activități, puteți utiliza zona dvs. practică de golf standard PGA, teren de tenis, teren de baschet sau teren de golf în miniatură. Și, dacă îți dorești cu adevărat intimitatea, fură propria ta casă în copac în stil Robinson Crusoe.

Luxos Southampton Hideaway
Hamptons au fost întotdeauna cunoscute pentru proprietățile imobiliare scumpe, dar o proprietate Meadow Lane din Southampton are acum distincția de a fi cea mai scumpă proprietate Hamptons. La 150 de milioane de dolari, pachetul de peste 14 acri are peste 700 de metri pătrați de ocean direct pe trei loturi separate. Aceasta
are, de asemenea, un lot suplimentar din față. Anterior, locuința antreprenorului Robert Sillerman, moșia s-a vândut ultima dată cu 38 de milioane de dolari în 2016.

Casa principală, care a fost construită în 1994, are o mulțime de ferestre mari de sticlă pentru a vă bucura de priveliștea la 360 de grade a apei. Are 12.000 de metri pătrați de spațiu de locuit și include 12 dormitoare, 12 băi complete, o piscină interioară. Alte facilități includ o piscină în aer liber, piscină, teren de tenis, casă de tenis, două terenuri de golf și o casă de golf. Proprietatea are, de asemenea, trei trei alee private care duc spre ocean.

Este un refugiu spectaculos din Hamptons, perfect pentru a scăpa de căldura și umiditatea de vară din New York.

6.4000-Acre West Creek Ranch
Pentru cei cărora le plac spațiile deschise, West Creek Ranch din Colorado poate fi cea mai bună alegere. Listată la 149 milioane de dolari, proprietatea de 6.900 de acri din Gateway, județul Mesa, lângă granița cu Utah, se mândrește cu o casă de 22.000 de metri pătrați, cu vederi pitorești asupra munților și a deșertului și a vieții private.

Construită inițial pentru John Hendricks, fondatorul Discovery Channel, enorma reședință principală are o bibliotecă circulară de piatră pe două niveluri. Opt dormitoare și 8 băi cu patru niveluri vor găzdui cu ușurință vizitatorii din weekend care pot ajunge cu elicopterul la heliportul privat al proprietății sau la banda aeriană de iarbă. În plus față de camerele obișnuite găsite într-o casă, ferma are, de asemenea, un studio spațios cu vedere panoramică, studio de artă, sală de teatru, sală de jocuri, sală de gimnastică, încăperi pentru personal, piscină și spa, patru fântâni de apă, șase șeminee, o geo- sistem de încălzire și răcire termică, un generator de energie de urgență și un garaj pentru cinci mașini. Da, vine și complet mobilat.

Deși casa poate părea mai modestă decât unele dintre celelalte pe care le enumerăm, locația sa în aer liber este caracteristica distinctivă. Mii de acri includ formațiuni terestre unice, cu zidurile de stâncă precambriană în creștere ale Unaweep Canyon, țară de pe platoul înalt, cu un refugiu de lux și heliport și vederi magnifice asupra munților La Sal din Utah. Ranchul cuprinde un habitat de urs și leu de munte, urme reale de dinozauri și ruinele istorice ale conacului Driggs. Pășuni irigate ecvestre și de zimbri, iazuri de pescuit, hangar de avion, grajduri și pâraie de păstrăv sunt printre alte caracteristici uimitoare. Am menționat că are și propriul său observator ?!

Palatul Palatial de Amore din LA
Înapoi în Los Angeles, ceea ce a fost odată cea mai scumpă proprietate a țării este din nou pe piață la un preț mult redus. Prețul cerut de 129 de milioane de dolari este încă mult acolo, dar este substanțial mai mic decât prețul de 195 de milioane de dolari pe care îl avea în 2014.

Domeniul palatial este cunoscut sub numele de Palazzo di Amore, numit astfel după proprietarul Jeff Greene și soția sa căsătoriți acolo. Greene și-a câștigat averea din declinul economic al țării și din mișcările sale în scurtcircuitarea creditelor ipotecare subprime. Proprietatea a fost proiectată de arhitectul Bob Ray Offenhauser și dezvoltată de Mohamed Hadid, ambii cunoscuți pentru expertiza lor în megamansiuni.

Proprietatea de 25 de acri din zona Beverly Crest include o reședință principală de 35.000 de metri pătrați. Casa are 12 dormitoare, inclusiv o suită master de 5,00 metri pătrați. Proprietatea se mândrește, de asemenea, cu o structură de divertisment care include facilități precum un club de noapte cu propriul sistem de lumină laser și cabină DJ și un ring de dans rotativ și o pistă de bowling, un bar cu o bancnotă gigantică deasupra, o cascadă, o piscină , Piscină reflectantă de 128 de metri și centru spa. Caracteristicile mai banale includ un teren de tenis, o baie turcească și o bucătărie cu un frigider.

Perfectă pentru petreceri, casa poate găzdui mai mult de 150 de mașini.
O caracteristică deosebit de unică a proprietății este o podgorie funcțională și o colecție de 10.000 de sticle de vin, împreună cu o serie de butoaie de vin.
Dacă prețul este încă prea ridicat pentru dvs., acum este disponibil și pentru închiriere – redus la doar 375.000 USD pe lună.
Pinnacle Penthouse din New York

Conacele suburbane cu peluze întinse nu sunt singurele tipuri de proprietăți premium care sunt de vânzare. Luați, de exemplu, Pinnacle, penthouse-ul de 110 milioane de dolari al Woolworth Building. Nu numai că este un preț uluitor pentru un apartament în oraș, este aproape de două ori mai mare decât cel mai scump concurent al său, la doar 50,9 milioane de dolari.

Apartamentul a fost dezvoltat de Alchemy Properties, care a achiziționat cele 30 de etaje superioare ale clădirii cu 58 de etaje pentru 68 de milioane de dolari în 2012, cu planuri de a crea 33 de apartamente. Potrivit lui Curbed, planul pentru apartamentul penthouse de 9.710 metri pătrați a fost dezvăluit pentru prima dată în 2014. Nu au fost furnizate fotografii interioare ale penthouse-ului, iar unele fotografii anterioare se zvoneau că ar fi ale penthouse-ului, dar erau de fapt interiorul unui apartament diferit. Penthouse-ul va cuprinde șapte etaje și va veni cu un observator în aer liber de 400 de metri pătrați.

Vânzările sunt în desfășurare de ceva vreme, dar Alchemy nu a fost dispusă să împărtășească până acum nicio informație despre aceasta. Șeful Alchimiei, Ken Horn, a refuzat, de asemenea, să împărtășească aceste informații
cu Wall Street Journal. Curbed a raportat că alte apartamente disponibile în prezent în clădire variază la preț de la 4,57 milioane dolari pentru un dormitor până la 26,4 milioane dolari pentru o unitate cu patru dormitoare.

27930 Pacific Coast Highway Malibu, California
Amplasat de-a lungul autostrăzii Pacific Coast din California, acest magnific complex compus modern se ridică la 115 milioane de dolari. Mar de Amor – sau Marea Iubirii este situat în Paradise Cove și cuprinde 2,6 acri cu vedere la mare. O uimitoare curte cu motor conduce la fațada cu pereți de sticlă. De la primul pas peste prag, interiorul îți ia răsuflarea: un candelabru incredibil de cristal din podea până în tavan atârnă în centrul unei scări circulare din sticlă și marmură.

Această casă spectaculoasă are 12 dormitoare, 14 băi și un total de 10.646 de metri pătrați. În principalele zone de locuit, planul deschis și pereții din sticlă din jur subliniază doar priveliștile oceanului, coastei și piscinei infinite. De fapt, spațiile în aer liber sunt un paradis pur: includ numeroase terase, punți, pasarele și o plajă privată. Proprietatea are un garaj subteran cu opt mașini, precum și un teren de tenis, care este, de asemenea, perfect pentru găzduirea unor întâlniri mari.

Bineînțeles, Mar de Amor are o listă aparent nesfârșită de facilități, cum ar fi o bucătărie strălucitoare, de calitate profesională, completată cu dulapuri din oțel, piatră neagră și o insulă din sticlă nano și un lift care deservesc nivelul inferior de divertisment pentru a-l face convenabil catering. Un teatru de 20 de locuri cu proiector digital și sunet Dolby și o sală de gimnastică completă sunt alte elemente esențiale. Casa are, de asemenea, produse electronice de ultimă generație, inclusiv fibra optică Savant System până la plajă și nuanțe automate Lutron.
7555 N Bar B Bar River Road Jackson, Wyoming, 83001 Statele Unite

Această casă din Jackson Hole, Wyoming ar putea fi la capătul inferior al gamei de prețuri ultra-exclusive, dar are o mulțime de caracteristici unice: vederi de neegalat asupra Grand Teton și lanțului muntos Teton, precum și 35 acri de câmp și pădure care se află în fața râului Șarpe și includ numeroase pârâuri de primăvară și iazuri.

Parte a unei comunități rezidențiale super private – Bar B Bar Ranch – întregul complex cuprinde un total de 278 de acri. Zona este cunoscută pentru viața sălbatică abundentă și habitatul excepțional de pescuit – și o mulțime de sporturi de iarnă. Casa principală de 7.984 de metri pătrați este însoțită de o casă de îngrijire / de oaspeți și are un exterior din stâncă din mușchi și cedru din Montana.
În interior, marea cameră mare este atracția principală, cu o fereastră mare care încadrează vederea largă a Grand Teton. Aici și în toată casa rustică casual, lemnul natural și multă piatră domină decorul, reflectând împrejurimile naturale. Pereții de ferestre și ușile franceze duc la un imens patio cu vedere la iazul de păstrăv și la munți.

O bucătărie de vis are toate facilitățile, dar este totuși un spațiu foarte confortabil, informal. În timp ce vă bucurați de șemineu și de priveliști, savurați un pahar de vin din camera de vin cu temperatură controlată de 540 de sticle. Suita principală are două băi separate, un duș cu aburi și două zone de relaxare. Alte trei dormitoare pot găzdui familia sau oaspeții. Cabana de oaspeți este un rezident expansiv de 3618 de metri pătrați, situat în afara porții private pe o parcelă separată de 37 de acri adiacentă casei principale.
Red Gate Farm – Estate Jacqueline Kennedy Onassis Martha’s Vineyard
Mai mult decât o casă scumpă, ferma Red Gate este, de asemenea, o bucată de istorie, deoarece a fost moșia lui Jacqueline Kennedy Onassis. Situată pe Martha’s Vineyard, proprietatea de coastă de 65 de milioane de dolari cuprinde 340 de acri pe bazinul Squibnocket Pond și mai mult de un kilometru de malul oceanului Atlantic. Reședința a servit ca casă de vară și refugiu familiei timp de 40 de ani.

Casa principală elegantă este în stilul Cape Cod prin excelență și a fost proiectată inițial de renumitul arhitect Hugh Newell Jacobson, la fel ca și pensiunea cu două etaje. Casa principală acum renovată acoperă 6.456 de metri pătrați și este ideală pentru distracție, deoarece toate camerele, cu excepția sufrageriei, au vedere la Oceanul Atlantic. Casa are numeroase camere pentru relaxare, șeminee și studii, precum și o sală de mese și o bucătărie de bucătar, cu aparate de calitate profesională. Afară, două punți au vedere la dunele de nisip și la mare. La etaj, patru dormitoare mari includ o suită master de lux.

După cum v-ați putea aștepta, motivele sunt punctul culminant al casei. În afară de malul mării, există două iazuri de apă dulce, grădină, piscină, teren de tenis și chiar o casă în copaci. Proprietatea include, de asemenea, două garaje, o clădire de depozitare cu temperatură controlată, o casă pentru bărci și cabina de vânătoare originală de pe Squibnocket Pond.

Vilă detașată din Miami
Luxul în stil mediteranean cu o adresă exclusivă chiar lângă Miami este ceea ce puteți obține pentru 59 de milioane de dolari. Situată în proprietățile Gables păzite și închise din Coral Gables, vila de pe malul apei se află pe o parcelă luxuriantă, amenajată, de 2,38 acri. Casa cu 6 dormitoare și 12 băi are, de asemenea, o vilă separată pentru oaspeți, care are propria curte.

Marcată de holuri largi, spații pline de grație și vederi extravagante ale căilor navigabile, casa are, de asemenea, un lift, o bucătărie magnifică a bucătarului, un bar și o mulțime de spațiu de divertisment. De asemenea, oferă un cinematograf care este, de asemenea, mobilat și decorat generos. Pardoseala din lemn și marmură domină peste tot. Suita master de lux are o zonă mare de relaxare, o baie uimitoare de master din marmură și un dulap personalizat extravagant. Există, de asemenea, o sală de gimnastică / masaj. La exterior, există o mulțime de distracții, cu un balcon, terasă, grătar și o piscină mare cu vedere la cursul de apă. Comunitatea oferă facilități pentru ambarcațiuni, în timp ce casa are, de asemenea, acces direct la calea navigabilă.
Casteel Creek Retreat

Facilitățile în aer liber ale Castel Creek Retreat din Colorado rivalizează cu ceea ce se găsește în interior și asta spune multe! Casa principală de 32.000 de metri pătrați nu lasă nicio dorință neîmplinită, indiferent dacă este vorba de relaxare sau activitate. Venind la 78 de milioane de dolari, pare o afacere pentru proprietatea de 439 de acri care se învecinează cu 1,5 mile de pustie.

Casa principală arată ca un castel modern, înfruntat de un pod dramatic de milioane de dolari. O minune de cupru, sticlă, oțel și piatră, fațada dramatică stârnește entuziasm pentru ceea ce se găsește în interior: ferestre din podea până în tavan, cu vederi remarcabile la munte. Casa principală are opt dormitoare și 16 băi, lifturi, un sistem home theater, piscină, cadă cu hidromasaj și facilități de exerciții. O serie de alte clădiri oferă și mai multe: trei case de oaspeți complet echipate, o cabină istorică primitivă, o sală de înghețată și replică a unui salon Old West. Puteți găzdui până la 40 de persoane pe proprietate!

Deliciile în aer liber includ peste 12 mile de cărări îngrijite pentru snowmobile, schi fond, călărie, drumeții și ciclism, un iaz de păstrăv aprovizionat, poligon de tragere, deal cu sania și o uriașă arenă interioară pentru tenis, baseball și baschet. Dacă nu este suficient, o clădire de recreere de 25.000 de metri pătrați are o piscină de dimensiuni olimpice, perete de alpinism, bucătărie și un adevărat bar teppanyaki. Desigur, are, de asemenea, personal cu normă întreagă care să se ocupe de întretinerea pe tot parcursul anului.

Casa Encantada
Acest conac impunător din Los Angeles vine nu numai cu toate facilitățile pe care le-ați putea dori, ci și cu o istorie care a inclus președinții SUA și regalitatea de la Hollywood. Casa Encantada este o capodoperă georgiană modernă, conservată și restaurată meticulos, cu o suprafață de 40.000 de metri pătrați. Casa de 225 de milioane de dolari se află pe opt acri râvniți în Bel-Air și a fost proiectată de renumitul arhitect James E. Dolena. Cea mai recentă renovare a durat doi ani și jumătate și 250 de meșteri restaurând interiorul de calitate al muzeului.

O alee duce la reședința principală, care are o sală de intrare spectaculoasă, cu tavan de 18 picioare. O sală de recepție maiestuoasă, sufragerie și spații de locuit domină etajul principal, în timp ce locuințele ocupă a doua poveste. Afară lângă piscină, o casă de biliard include o sală de proiecție profesională, precum și un bar formal. Un teren de tenis luminat nord-sud și un teren de baschet separat oferă distracție, în timp ce iazurile Koi și grădinile luxuriante amenajate creează o locație minunată pentru o plimbare. Proprietatea include, de asemenea, o pensiune completă, sere și încăperile administratorului casei

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram