butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Conac de vacanță perfect pentru relaxare

Fiind amplasat pe dealurile împădurite ale unui oraș, acest conac de vacanță a fost proiectat de către o echipă de arhitecți dedicată, locul fiind perfect pentru vacanța dorită. Locuitorilor orașului le place să se retragă vara în această zonă de vacanțe, de aceea casa a fost construită având în vedere relaxarea completă. În timp ce stați în această casă, aveți la îndemână un spa, dar și un pavilion pentru petrecerea timpului liber, precum și un teatru acasă, o sală de hidromasaj, alături de o piscină olimpică. Aici oricine se poate relaxa și bucura de priveliște.
Conacul de vacanță este mai mult o proprietate decât o casă, iar dacă ieșiți spre piscină, observați și o a doua casă ascunsă, aceasta potrivindu-se perfect locului în care este amplasată. Aici se găsește casa copiilor, dar și camerele angajaților, deci casa respectivă poate fi folosită în mai multe feluri. Designerii au reușit să surprindă pe toată lumea în realizarea acestui conac. Ei s-au folosit de topografia pământului, având în vedere elementele naturale pentru a realiza structura, precum și a construi casa.
Casa se potrivește foarte bine cu locația în care se află, de aceea structura liniară este probabil cea care da impresia unei proprietăți mai mult decât a unei simple case. În interior veți avea ocazia de a vă invita apropiații la cină, aceștia distrandu-se și relaxandu-se.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram