butterfly-residence-logo
Menu

noiembrie 7, 2021

Deschiderea noilor magazine din Colosseum Mall, amânată pentru a doua oară. Noul termen, primăvara anului viitor

Deschiderea noilor magazine din Colosseum Mall, amânată pentru a doua oară. Noul termen, primăvara anului viitor
Deschiderea magazinelor din Colosseum Mall a fost planificată pentru finalul acestui an, după ce anul trecut, Nova Imobiliare amânase pentru prima oară deschiderea.
A doua amânare vine în contextul creșterii accelerate a incidenței ratei de infectare cu noul coronavirus în București și la nivelul întregii țări, dar și al măsurilor restrictive impuse în regim de urgență prin lege.
„Deși stadiul evoluat al construcției ne-ar fi permis să inaugurăm noile spații înainte de finalul acestui an, incidența extrem de crescută a ratei de infectare cu noul coronavirus la nivelul capitalei și al întregii țări ne-a determinat să adoptăm o atitudine responsabilă și să ne orientăm către primavara anului 2022. Această decizie a fost apreciată de partenerii noștri din toate segmentele de retail”, spune Mihai Dinu, directorul general al Colosseum Mall .
O extensie de 16.500 de mp urma să fie deschisă anul acesta, iar printre cei mai importanți retaileri se numără: Sinsay, brand care face parte din grupul polonez LPP și care va deschide aici cel mai mare magazin din România, New Yorker, Deichmann, CCC, Happy Cinema, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas.
Zona aflată la exterior va include o gradină de peste 2.000 mp, concepută pentru a putea acomoda food-truck-uri, locuri de joacă pentru copii și activități recreative potrivite oricărui sezon. Procesul de extindere vizează și creșterea capacității parcării centrului comercial Colosseum cu circa 1.000 de locuri, dintre care 22 vor dispune de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Colosseum Mall reprezintă o investiție de 30 milioane de euro și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, prezent pe piața locală de aproape nouă ani.
Compania Nova Imobiliare este deţinută de omul de afaceri britanic de origine cipriotă Panico Panayi, care a cumpărat terenul de 62 de ha de pe Şoseaua Chitilei, din sectorul 1 al Capitalei, în 2003, de la 57 de proprietari. Înainte de criză, planurile Nova erau de a dezvolta un proiect gigant şi care necesita o investiţie de 350 de milioane de euro. Colosseum Retail Park are o suprafaţă de peste 53.000 de mp, iar printre chiriaşi se numără Carrefour, Leroy Merlin, Altex.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/deschiderea-noilor-magazine-din-colosseum-mall-amanata-pentru-a-doua-oara-noul-termen-primavara-anului-viitor_539648.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram