butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Design elegant și sustenabil

Multe persoane încep să aibă în vedere un stil de viață cât mai sustenabil, acest design fiind unul durabil. Casele au fost construite pentru a promova un mediu sănătos de trai, acestea devenind în același timp din ce în ce mai elegante. Casa aceasta a fost proiectată de o echipă de arhitecți, ea având trei etaje și fiind una simplă datorită designului interior pe care îl oferă. Această casă mai iese în evidență și prin confortul pe care îl oferă.

Situată în apropierea unor lacuri mari, această casă reușește să emane modernitatea vremurilor noastre. Interiorul casei are o culoare neutră, nuanțele de mobilier și de decor adăugând căldura necesară casei. Portocaliul și albastrul reușesc împreună să creeze o impresie inedită, acestea contrastând lemnul natural. Scările sunt și ele deosebite, iar terasa care înconjoară suprafața casei este una absolut minunată. Priveliștea este frumoasă, ea fiind pe placul oricui. Tot locul este relaxant, dar și superb în același timp.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram