butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Design magnific al unei case din oraș

Uimitor, nu-i așa?! Această magnifică casă din inima unei metropole este o expunere fantastică de arhitectură contemporană și design interior. Înainte de reconstrucția majoră, locul obișnuia să găzduiască un triplex spațios, încoronat de trei mansarde. Planurile erau de a crea două locuințe separate, cu valoare și scară egale. O sarcină provocatoare sigur, dar nu imposibilă.

Acum impresionanta casă de oraș este formată dintr-o bucătărie în plan deschis, plus un spațiu de luat masa și de locuit, o sală de TV, un birou, trei dormitoare și trei băi și una de serviciu.

Interiorul este definit de mobilier modern și inspiră rafinament. Nu se puteau lipsi soluțiile incredibile de iluminat, proiectate de un designer de iluminat. Peretele celor două etaje principale seamănă cu o perdea de sticlă, prevăzută cu diode minuscule, invizibile ziua, dar sclipind noaptea ca o constelație privată.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram