butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Designul interior cu o notă japoneză

Fiind caracterizat printr-un minimalism excelent, acest design interior pune accent pe o bijuterie de apartament situat în inima orașului. Acesta a fost creat în totalitate de către o echipă de design care s-a ocupat de renovarea completă a acestuia.
Camera de zi este un amestec echilibrat de culori cu influență Stendhal și piese de mobilier produse local. Culorile sunt în mare parte monocromatice, dar se poate observa o tentă moderata de rosu" 31562 target="_self">roșu. Cusăturile decorative ies în evidență foarte ușor, iar canapeaua este în contrast cu toate aceste elemente. Suprafața roșie lustruită a mesei din sala de dinning este întreruptă de insula din bucătărie.
Folosind un mecanism al ușilor dulapurilor din bucătărie, toate aparatele din interiorul acesteia pot fi ascunse fără probleme. Influența japoneză este vizibilă peste tot, abordandu-se într-un mod cât mai minimalist aspectul mobilierului. Stilul acestui apartament amintește de vilele împăratului din Japonia în perioada Edo. Peretele din sticlă folosește ca dulap, acesta fiind laminat cu hârtie de orez.
Pardoseala întunecată scoate ușor în evidență toate detaliile, ea potrivindu-se cu panourile negre care sunt presărate pe hol cu flori de cireș. Un model similar se repetă de-a lungul apartamentului. Dormitorul principal este și el proiectat în stil japonez, materialele fiind alese în mod deliberat să corespundă stilului european și a celui contemporan.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram