Despre noi

Poveste

Povestea Butterfly Residence a început în anul 2014 odată cu construcția ansamblului Butterfly Residence 23 August. 
Proiectul compus din 3 blocuri, 56 de apartamente a fost vândut integral.
Mai multe detalii gasiți pe pagina noastră de facebook.
Butterfly Residence Țibleș este al doilea proiect al dezvoltatorului imobiliar in Orasul Otopeni, pe un teren cu suprafata aproximativa de 1900mp. Acest ansamblu cuprinde o cladire cu apartamente formate din 2, 3 sau 4 camere.

Orasul Otopeni, datorita vecinatatii apropiate cu Municipiul Bucuresti, a devenit de cativa ani, locul preferat pentru locuit al multor persoane care lucreaza in Bucuresti sau in apropiere. De aceea, dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale in acest oras reprezinta un interes pentru foarte multi investitori. Terenul care face subiectul prezentarii este un teren cu foarte multe atuuri : pozitionare, accesibilitate, caracteristici geometrice, vecinatati, utilitati, facilitati.

Ce spun clienții noștri?

butterfly-residence-ALB
Apartamente încăpătoare, zona destul de bune și prețuri decente. Nu am cumpărat dar am cunoștințe care stau in complex. Ansamblul arata foarte bine, estetic și are și spații verzi în apropiere deci ai unde sa te relaxezi.
Stanciu Alin
Stadiul construcției este destul de avansat acum. Dau 3 stele pentru că inițial era o casă, care mai apoi a fost dărâmată pe bucăți și reconstruită în jurul acesteia. În rest, zona este bună, liniștită.... Ar mai fi de eradicat câinii maidanezi din acesta, o haită ce atacă și oamenii.
Georgiana Anca

Furnizori

butterfly-residence-ALB
Toate materialele folosite la construcția acestui cartier au venit însoțite de certificat de conformitate și calitate. Cantitățile și tipul lor au fost alese conform specificațiilor din proiectul tehnic.

Centrală termică

Fiecare apartament are propria centrală, pe gaz, în condensație (50% mai eficientă), marca Immergas. Centralele sunt dimensionate conform suprafeței.

Ferestrele

Am folosit ferestre marca Salamander, cu profile în 7 camere, de 70mm grosime, fabricate în Germania. Geamul este dublu, de tip Planitherm, de 24mm grosime (4+16+4).

Instalație electrică

Pentru instalația electrică, am folosit disjunctoare marca Schneider Electric și cabluri de 2,5mm grosime pentru prize și 1,5mm grosime pentru lumini. Am instalat circuite dedicate pentru consumatorii mari și cablu UTP pentru Internet.

Cărămidă

Wienerberger este cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume si cel mai mare producator din Europa de caramizi pentru fatada si tigle ceramice.

Vopsea

În cadrul pieței de vopsea din România, brandul OSKAR este sinonim cu inovația și calitatea premium pentru produsele de renovare și decorare a locuinței.

Instalații sanitare

ROMSTAL este ajutorul tau de incredere in materie de instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii sanitare si electrie.