butterfly-residence-logo
Menu

noiembrie 3, 2021

Dezvoltatorul Hagag, prezent pe piața din România, s-a listat pe Bursa de la Tel Aviv

Dezvoltatorul Hagag, prezent pe piața din România, s-a listat pe Bursa de la Tel Aviv
Dezvoltatorul israelian Hagag, prezent și pe piața din România, s-a listat pe Bursa de la Tel Aviv, iar  capitalizarea anticipată a companiei a depășit 112 milioane de euro.
În perioada activă, 22 – 24 august 2021, oferta a fost suprasubscrisă de investitorii instituționali și de retail, aceștia dovedind un interest considerabil pentru organizație și pentru proiectele din România, încă din prima zi de tranzacționare. La încheierea ofertei, prețul final per acțiune a fost stabilit la 1,099 ILS (1,45 RON).
„Am deschis piața din România către investitorii din Israel prin lansarea primului IPO pentru emiterea de obligațiuni corporative în anul 2018, însă aderarea la TASE în postura de companie publică ne oferă o expunere considerabilă față investitorii internaționali prin intermediul ofertei globale. Avem planuri ambițioase pentru București și ne dorim să ne consolidăm prezența pe plan local atât din punct de vedere al portofoliului, cât și din cel al segmentelor de piață reprezentate, iar capitalul tranzacționat până acum și accesul propriu-zis la piața de capital internațională ne vor susține în ceea ce privește creșterea volumului și dimensiunea proiectelor viitoare”, spune Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar Hagag Development Europe.
Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului. Hagag a cumpărat mai multe clădiri vechi, pe Calea Victoriei, precum şi Palatul Ştirbey.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/dezvoltatorul-hagag-prezent-pe-piata-din-romania-s-a-listat-pe-bursa-de-la-tel-aviv_539506.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram