butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Fabrica de jucării de pe Bulevardul Decebal își deschide porțile celor mici

Fabrica de jucării de pe Bulevardul Decebal își deschide porțile celor mici

Fabrica de jucării prin Proedus deschide, în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie 2021, porțile spațiului multifuncțional de învățare non-formală și experiențială – Centrul Educațional Exploratorium (Bulevardul Decebal nr.11, Sector 3), care va reuni mai multe proiecte.

În perioada 27 noiembrie – 26 decembrie, platoul din fața Centrului Educațional Exploratorium se transformă în Fabrica de jucării

Acesta va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00, cu excepția zilelor de 25 și 26 decembrie, când va fi deschis în intervalul orar 14:00 – 21:00.

Fabrica de jucării cu căsuțe și patinoar!

La căsuțele special amenajate vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, produse alimentare tradiționale, dulciuri, decorațiuni de Crăciun, bijuterii handmade și ornamente. În cadrul evenimentului, vor fi organizate și o serie de ateliere de creație pentru cei mici.

Aceștia vor învăța cum pot confecționa ornamente de Crăciun, decorațiuni, felicitări. Totodată, copiii se vor putea bucura de o serie de activități precum plimbarea cu trenulețul, roller coaster-ul, dar și de spațiul dedicat activităților de realitate virtuală.

De asemenea, pe patinoarul în aer liber din incinta târgului vor putea patina atât cei mari, cât și cei mici.

Tot în incinta Târgului „Fabrica de Jucării” se va regăsi și un târg de brazi, de unde vizitatorii își vor putea achiziționa pomul de Crăciun.

Participarea în cadrul atelierelor de creație se va face în baza achiziționării unor tichete valorice. Valoarea unui tichet este de 5 lei și se va achiziționa de la caseria din cadrul târgului.

CITEȘTE ȘI » Târgul de Crăciun de la Piața Universității s-a deschis oficial

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/fabrica-de-jucarii-isi-deschide-portile-celor-mici/

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram