butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Farmecul unei locuințe de la mare

Arhitectura caldă pe care o prezintă această casă este remarcabilă. Copacii care o înconjoară și pietrișul transformă această casă într-un cămin în care sentimentul principal este descris de liniște și pace datorită peisajului dimprejur. Unul dintre elementele de bază în realizarea acestei casă este lemnul de esență tare care face ca decorul să fie unul plăcut și cald. Designerul s-a folosit de ferestrele ample pentru a invita lumina naturală în interior. Această fabuloasă casă vă oferă o experiență de neuitat prin interiorul și exteriorul confortabil.

 

Panorama exterioară este desăvârșită, vă umple de energie și vă ajută să să vă relaxați. Notele de lemn se completează de minune cu pietrișul și alcătuiesc un decor rustic perfect pentru a petrece timp în aer liber. Piscina de dimensiuni mari este înconjurată de șezlonguri deschise la culoare și formează un cadru prielnic pentru a vă relaxa într-o zi călduroasă de vară.

 

Zona de servit masa este alcătuită dintr-o masă albă și lungă care este înconjurată de scaune în aceeași nuanță. Tavanul este decorat cu un model unic și adaugă o notă de eleganță încăperii. Insula care a fost încadrată în decor face ca încăperea să fie una modernă și stilată. Băile au fost decorate astfel încât să continue decorul exterior, tocmai de aceea putem revedea pietrișul ușor. În mijlocul acestuia a fost amplasată o cadă impresionantă, perfectă pentru băi lungi și relaxante. Ferestrele înalte, din podea până în tavan fac ca lumina să transforme încăperea într-una strălucitoare și amplă. Lemnul de esență tare se îmbină perfect cu decorul cu tente rustice și adaugă o notă de liniște. Dușul de sticlă este așezat în spatele căzii și este prielnic în cazul în care aveți nevoie de o reîmprospătare rapidă.

 

Mobilierul masiv alcătuiește un spațiu ospitalier și primitor. Zona de relaxare este alcătuită din perne decorative și scaune minunate. Luxul și opulența sunt două dintre trăsăturile acestei case minunate, iar modul în care natura este valorificată prin decor atrageri privirile tuturor.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram