butterfly-residence-logo
Menu

Butterfly Residence

Un brand de încredere pentru sute de beneficiari!
SOLICITAȚI O VIZIONARE!

ani de
experiență

apartamente
vândute

ansambluri
construite

beneficiari
fericiți

Butterfly Residence - Țibleș

ButterflyResidence
Povestea Butterfly Residence a început în anul 2014 odată cu construcția ansamblului Butterfly Residence 23 August. Proiectul compus din 3 blocuri, 56 de apartamente a fost vândut integral.

Butterfly Residence Țibleș este al doilea proiect al dezvoltatorului imobiliar în Orașul Otopeni, pe un teren cu suprafața aproximativă de 1900 metri pătrați. Acest ansamblu cuprinde o clădire cu apartamente formate din 2, 3 sau 4 camere.

Vedeți ofertele
locuințe
spațioase
Ansamblul este special conceput pentru a oferi spații generoase
la 2 minute
de DN1
Accesul în Drumul Național 1 se face rapid și facil!
zonă
liniștită
Vă puteți bucura de liniște și relaxare într-o zonă perfectă pentru familii!
Otopeni
Amplasat în Otopeni, unul dintre cele mai moderne orașe din țară!
oferte

Unități
disponilile

Butterfly Residence vă pune la dispoziție 4 tipuri de apartamente moderne situate într-o zonă rezidențială nouă.
Oferta limitata!
au mai rămas:
Zile
Ore
Minute
Secunde
Prețurile sunt valabile doar pentru solicitările făcute în luna Decembrie 2020
Faceți click pe imagine pentru a mări

3 camere - Tip 2 +Terasă 89 mp

de la
115000€
112,500€
economisiți
2500€
TVA INCLUS
3 camere
80,20 mp
2 băi
Pentru apartamentele ce beneficiază de terasă se aplică un preț de 300 euro/mp și acesta este inclus în prețul total de vânzare al apartamentului.
Faceți click pe imagine pentru a mări

3 camere - Tip 1

de la
90,000€
87,500€
economisiți
2500€
TVA INCLUS
3 camere
70,00 mp
2 băi
Pentru apartamentele ce beneficiază de terasă se aplică un preț de 300 euro/mp și acesta este inclus în prețul total de vânzare al apartamentului.
Faceți click pe imagine pentru a mări

2 camere - Tip 2 +Terasă 88 mp

de la
105,000€
102,500€
economisiți
2500€
TVA INCLUS
3 camere
64.85 mp
2 băi
Pentru apartamentele ce beneficiază de terasă se aplică un preț de  300 euro/mp și acesta este inclus în prețul total de vânzare al apartamentului.
Faceți click pe imagine pentru a mări

2 camere - Tip 1 

de la
80,000€
77,500€
economisiți
2500€
TVA INCLUS
2 camere
64.00 mp
2 băi
Pentru apartamentele ce beneficiază de terasă se aplică un preț de 300 euro/mp și acesta este inclus în prețul total de vânzare al apartamentului.

GALERIE

Ansamblul rezidențial
în prezent
Vrem să vă ținem mereu la curent, tocmai de aceea actualizăm mereu imaginile cu ansamblul nostru!
Faceți click pe imagine pentru a mări

avantaje

Beneficiile
clienților
Ansamblul nostru rezidențial este localizat într-o zonă liniștită, perfectă pentru familii tinere. Vă punem la dispoziție finisaje premium, spații generoase și prețuri accesibile!

Siguranță

Ansamblul nostru este unul cu un grad ridicat de siguranță, vrem ca locatarii să se simtă totdeauna protejați, tocmai de aceea am instalat camere de luat vederi și am împrejmuit perimetrul ansamblului.

Spațiu generos

Toate apartamentele din Butterfly Residence sunt speciale prin prisma spațiului generos. Am creat o locuință diferită de tipicele ”cutii de chibrituri” din piață, astfel am pus pe primul loc spațiul - pentru clienții noștri.

Liniște

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este situat în orașul Otopeni, pe Țibleș nr 20, zona este una liniștită, apropiată de puncte principale de interes și extrem de curată!

Finisaje

În ansamblul nostru veți observa finisajele de calitate: uși din MDF, vopsea siliconată, ferestre cu geam tripan și încălzire în pardoseală. Toate aceste detalii fac diferența și deosebesc ansamblul nostru prin calitate!

Calitate pe primul loc

Proiectul a început în 2014, încă de atunci am ales să clădim cele mai sigure și confortabile locuințe. Astfel, materialele folosite de noi sunt de înaltă calitate pentru a oferi clienților standarde premium!

Poziționare excelentă

Ansamblul nostru este poziționat într-o zonă centrală a orașului și în imediata apropiere a Drumului Național 1. În preajmă se află diferite puncte de interes precum centre comerciale, grădinițe și chiar Aeroportul Internațional Henri Coandă.
oferte

Concept și Arhitectură

Am vrut ca acest proiect să reflecte bunul gust și să se potrivească perfect cu cererile actuale din piață, vă prezentăm în cele ce urmează conceptul arhitectural modern pe care l-am creat
Simplitate și Gust
Proiectul nostru este bazat pe două criterii principale: modernitate și confort. Astfel, formele, culorile și combinația fină de lemn și sticlă sunt combinația perfectă a unei clădiri sofisticate, elegante.
ButterflyResidence
Faceți click pe imagine pentru a mări
Momente de relaxare
Momentul de relaxare acasă este cel mai important, tocmai de aceea ne-am gândit încă din prima la un loc numai al tău: terasa! În Butterfly Residence îți poți alege un apartament ce beneficiază de o terasă extrem de mare sau un balcon unde să te relaxezi citind la soare!

TESTIMONIALE

Ce părere au
clienții noștri
Vă împărtășim mai jos câteva opinii de la beneficiarii noștri:
Radu Mihai
La prima vedere am crezut că va fi mult zgomot de la DN1, blocul fiind amplasat atât de aproape de DN1 însă la vizionare mi-am dat seama că zona este foarte liniștită iar zgomotul de la drum aproape că nu se simte. Recomand!
Lavinia Stroilescu
Lucrez de acasă și am căutat o locuință spațioasă, în care să mă pot simți bine și să pot fi productivă. Terasele foarte spațioase și zona deosebit de frumoasă m-au determinat să aleg Butterfly Residence. Recomand oricui caută o locuință de calitate la un preț foarte bun!
Irina Gogoașă
Pentru mine e important să îmi organizez viața eficient iar faptul că am aproape de casă tot ce îmi trebuie este un mare avantaj. Am ales Butterfly Residence pentru că este aproape de mall,, de pădure, de școli și de nordul capitalei.
Sergiu Marin
Fiind pilot, am căutat o locuință aproape de aeroport. Butterfly Residence s-a distins prin calitatea finisajelor și buna compartimentare a locuințelor. Comparând cu ce am găsit la 10minute distanță, în Băneasa, oferta Butterfly este cu minim 20% mai bună! 
modalități de plată
suntem flexibili!
Dacă doriți să achiziționați un apartament în ansamblul nostru, vă punem la dispoziție următoarele modalități de plată:
Plată Cash
Credit Ipotecar
Programul
”Noua Casă”

Vizonare

Vă așteptăm în vizită!
Vrem ca fiecare client să fie mulțumit și impresionat de proiectul nostru, de aceea alegem să îi primim cu căldură la un tur prin locuințe! Ne puteți vizita oricând prin completarea formularului de mai jos:
După trimiterea solicitării veți fi contactat de agentul nostru de vânzări în cel mai scurt timp. Dacă doriți informații suplimentare puteți apela:
0765 546 497

imagini

Galerie foto
În galeria de mai jos veți găsi imagini din timpul construcției, cu finisajele și după finalizare.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram