Localizare

Ansamblul rezidențial Butterfly Residence este situat în orașul Otopeni, pe Țibleș nr 20.
Acesta este poziționat într-o zonă centrală a orașului și în imediata apropiere a Drumului Național 1. În preajmă se află diferite puncte de interes precum centre comerciale, grădinițe și chiar Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Puncte de interes

la 15 minute de:

Promenada Mall
Băneasa Shopping City

la 30 minute de:

KM 0 al Bucureștiului 

la 5 minute de:

Aeroportul Internațional
 HenryiCoandă

Hartă

Avantaje poziționare

Terenul are număr poștal și deschidere la  strada Țibleș nr 20, strada pe care se intră direct din Drumul National 1 Bucuresti – Ploiesti.

Din centrul Bucureștiului se intră pe strada Drumul Gării Otopeni care comunică direct cu strada Țibleș nr 20. (2 minute distanță față de Centură).
 Strada Țibleș nr 20
este o strada cu sens unic, chiar în spatele magazinului Lidl.

Întrebări frecvente

Care este cea mai apropiată grădiniță?

Dacă nu știți ce grădiniță să alegți pentru copilul dumneavoastră, aflați că la doar 1 minut de ansamblul rezidențial se găsește Grădinița nr. 4 cu program normal. În proximitatea ansamblului pot fi găsite și grădinițe cu program prelungit sau în regim privat.

 Unde îmi pot plimba câinele?

Comunitatea din Butterfly Residence iubește animalele de companie. Sigur veți întâlni alți stăpâni de patrupede care își plimbă câinele pe aleile ansamblului rezidențial. Dacă nu optați pentru această variantă, puteți apela la parcurile din jur pentru a desfășura această activitate.

Unde îmi pot face cumpărăturile?

Cel mai apropiat loc unde vă puteți face cumpărăturile este Băneasa Shopping City. Aici aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de magazine și produse.

Există locuri de joacă sigure în apropiere?

Siguranța este foarte importantă! Am amplasat spații de joacă în cadrul ansamblului pentru prichindelul familiei pentru a spori siguranța. În proximitatea ansamblului rezidențial veți găsi și alte spații de joacă prielnice pentru distracția celui mic.

Cât de repede ajung în Nordul Capitalei?

Accesul către Nordul Capitalei este facilitat de Centura București, din Butterfly Residence până în centrul de business veți face aproximativ 20 de minute.

Există zone verzi în apropiere?

În apropierea ansamblului există spații de relaxare și zone verzi restrânse, dacă doriți o gură de aer vă puteți destinde în Pădurea Băneasa care se află la 30 minute distanță!
Solicită o vizionare
Completați formularul de mai jos pentru a stabili o întalnire cu consultanții noștri în vederea identificării celei mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră.