butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Malmo – Un apartament cu caracter vintage

Fiecare apartament are cel puțin o nuanță care dezvăluie amprenta designerului și personalitatea proprietarului. Malmo Apartment oferă o marcă de epocă imediat ce intrați în ușă. Albul peretilor confera un aer elegant intregului spatiu.

 

Datorită albei sale, bucătăria este atractivă și foarte proaspătă; sala de mese este mai mult decât elegantă, este luxoasă, dar te face să te simți în largul tău. Întregul apartament este minunat, mobilierul și decorațiunile dau caracterul locului și acea senzație confortabilă care este atât de dificil de întâlnit.

Fiecare cameră are ceva special, un anumit farmec care face ca întreaga atmosferă să fie plăcută și cu siguranță te simți binevenit. Rafturile pline de cărți, fotoliile care oferă colțul ideal pentru lectură, biroul verde cu scaun roșu, modul în care au fost afișate pozele, peretele întunecat, toate acestea conferă personalitate locului și îl fac atrăgător.

 

Există unele lucruri care dau o anumită dispoziție, amintind trecutul, ceva ce nu trebuie uitat pentru a nu pierde urma istoriei. Printre acestea, se află oglinda din sufragerie, un martor care anunță trecerea timpului, masa cu picioare ciudate, ramele mari și goale care par să împărtășească propria poveste, fotografiile de pe birou care împărtășesc amintiri. Toate acestea dau farmecul plăcut de epocă care ne face să visăm.

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram