butterfly-residence-logo
Menu

martie 31, 2022

Motociclism. Povești pe două roți într-o expoziție inedită la Promenada Mall

Motociclism. Povești pe două roți într-o expoziție inedită la Promenada Mall

Pasionații de motociclism, dar și cei interesați de o călătorie în timp pe două roți, se vor bucura primăvara aceasta de o expoziție specială în cadrul Promenada Mall București.

Până pe 4 aprilie, vizitatorii Promenada vor putea să admire cele 17 motociclete iconice de colecție, incluzând motociclete din perioada 1920 – 2010, câte una pentru fiecare deceniu. 11 dintre acestea sunt internaționale, iar două sunt românești.

Pe lângă motocicletele retro, expoziția cuprinde și patru motociclete noi, de la brandurile BMW, respectiv Honda, precum și o motocicletă 100% electrică, Energica EVA Ribelle Tricolore, produsă de Energica Motor Company în Modena, Italia.

Expoziția este curatoriată la nivel de exponate și informații de Alin Ionescu (Mașinistul), jurnalist și creator digital de povești din industria mobilității.

Astfel, povestea fiecărei motociclete, de la istorie la informații tehnice, va putea fi ușor descoperită de toți cei interesați. Cei ce își doresc să imortalizeze vizita la expoziție, o pot face în spațiul expozițional unde este amenajat și un photo corner, fotografiile fiind permise și chiar încurajate.

Motociclism. Tururi ghidate la fiecare final de săptămână

În fiecare sâmbătă și duminică, între 15:00 și 20:00, sunt oferite tururi ghidate gratuite, pentru a împărăși participanților povești detaliate despre exponate și istoria motociclismului.

Participarea la tururile ghidate se face pe bază de înscriere printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook și Instagram Mașinistul.

Printre modelele clasice expuse în cadrul evenimentului se număra: veterana „Ultima” Lyon Type B, una dintre cele mai vechi motociclete din România, impresionantele Zündapp K500 și IFA 350 BK, motociclete cu ataș germane propulsate de puternice motoare boxer, scuterul preferat al est-europenilor – Čezeta 501, dar și revoluționarele motociclete japoneze Honda CX500 și Kawasaki GPZ 500 S.

CITEȘTE ȘI » Fishing & Hunting Expo are loc la Romexpo, în perioada 17-20 martie 2022

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/motociclism-expozitie-inedita-la-promenada-mall/

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram