butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

O escapadă de lux

Această echipă de design a revenit din nou cu această frumoasă escapadă de lux. De data aceasta, lucrurile stau puțin mai mult pe pământ, prin introducerea unei palete de culori care include indicii albastre, accente aurii și decor în formă structurală.

Principalele caracteristici ale acestei evadări de lux includ ferestre masive și artă rafinată. Având aceste două elemente principale ca punct focal, restul casei se reunește destul de coeziv. Pe măsură ce intrăm pentru prima dată în casă, suntem întâmpinați cu o piesă de artă sofisticată care ne oferă un indiciu cu privire la ce să ne așteptăm în timp ce aruncăm o privire în jur.

În sufragerie, mișcarea fluidă este adăugată prin iluminarea distinctivă, scaunele texturate și lucrările de artă vibrante care adaugă și mai multă exuberanță la ferestrele înalte. Peisajul impresionant din exterior servește ca o caracteristică principală, care completează al doilea set de ferestre mari din sala de mese. Această asociere face ca ea să prindă viață cu contrastul unui candelabru cu design elegant. Un lucru este sigur, acest designer cu siguranță nu se teme să amestece culori și texturi!

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram