butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

O proprietate de lux pe plaja

Proprietatea acoperă o suprafață de 600 de metri pătrați. Finalizată în 2011, casa are un design minimalist și modern, cu o piscină suspendată ca punct focal.

Proprietatea este înconjurată de un teren de golf, verdeață și un mic lac. Având în vedere varietatea peisajului, arhitecții au decis să nu creeze o graniță clară între proprietate și împrejurimi, delimitând-o astfel de restul peisajului. În schimb, au folosit clădirea pentru a delimita spațiile publice și private. Casa a fost dezvoltată în formă de U. În mijloc există o curte cu o piscină suspendată. Această creație sculpturală este principala atracție a proprietății.

Piscina suspendată cascade într-o piscină reflectorizantă, de asemenea, un loc de joacă excelent pentru copii. Dacă credeți că două piscine sunt impresionante, atunci ar trebui să știți, de asemenea, că această proprietate are și o piscină interioară situată în zona spa. Zonele publice și private sunt separate de pereți verticali. Spațiile orientate spre curte au uși glisante care pot elimina complet bariera dintre interior și exterior. Interiorul prezintă zone alb-negru alternante.

Centrul spa este negru, dar zona principală de living este un volum alb. Există, de asemenea, un volum separat care conține 5 dormitoare. Vila are, de asemenea, o terasă pe acoperiș cu o mini-piscină și un subsol care conține o sală de jocuri, home cinema și spa la domiciliu, precum și un garaj dublu.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram