butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

O singură familie modernă în Coronado de Christian Rice

Spindrift este o clădire modernă situată în Coronado, Statele Unite. A fost un proiect dezvoltat de Christian Rice Architects și este o dezvoltare a familiei. Clădirea este situată într-o zonă populată atât de case unifamiliale, cât și de structuri multifamiliale și se integrează perfect în împrejurimi. Unitatea Spindrift este compusă din trei structuri.

Motivul existenței celor trei structuri separate a fost să păstreze amploarea caselor din apropiere. Este un design menit să permită acestei dezvoltări să se integreze în mod natural într-o zonă care include o mulțime de case unifamiliale, dar și structuri multi-familiale și o face foarte ușor cu structura sa mixtă. Cu toate acestea, aceste clădiri separate au un caracter dublu. Pe de o parte, se integrează frumos în zonă, având în vedere utilizarea și structura lor, dar se remarcă și prin designul lor modern și simplu.

Dezvoltarea Spindrift este înconjurată de stradă pe trei laturi. Acest lucru înseamnă că fiecare unitate poate fi accesată cu ușurință de pe strada cu care se confruntă, obținând astfel un caracter individual. Unitatea este un supliment extraordinar și combină două tipuri de case și exprimă caracterul zonei în care se află. Mai mult decât atât, clădirile au alee subterane și locuri de parcare. Acestea includ un garaj privat cu două mașini și o intrare privată pentru fiecare unitate rezidențială. Este o structură compactă, fiecare unitate având propriul său caracter.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram