butterfly-residence-logo
Menu

octombrie 31, 2021

Proiect arhitectural spectaculos pentru București pe terenurile deținute de Liviu Tudor

Proiect arhitectural spectaculos pentru București pe terenurile deținute de Liviu Tudor
Proiectul arhitectural prezentat de Epstein este unul spectaculos pentru România, cu un turn ce pare a fi cel mai înalt construit vreodată. În imaginile prezentate se mai poate observa și o legătură realizată printr-o pasarelă cu un alt teren deținut tot de Liviu Tudor prin Prefabricate Vest, chiar lângă sediul Renault.
Contactat pentru mai multe detalii, Liviu Tudor spune că e doar un concept teoretic. „Proiectul la care se face referire este doar un concept teoretic și nu există planuri concrete pentru implementarea lui în perioada următoare”, a declarat pentru Economica.net Liviu Tudor, proprietarul Genesis Developments. Dacă s-ar realiza, proiectul ar avea nevoie de investiții de sute de milioane de euro.
Ce prevede proiectul
Proiectul propus de arhitecții Epstein include un mall, spații de birouri, un hotel, un centru de conferințe și expoziții, dar și un SPA sau parc acvatic. Planurile pentru componenta de birouri din cadrul acestei extinderi realizată de arhitecți prevede între 225.000 și 300.000 de mp.
Astăzi, West Gate este alcătuit din cinci clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 75.000 de mp. Lângă aceste birouri se află și West Gate Studios, primul cămin privat construit de la zero.
„Master planul West Gate HUB pe care Epstein l-a dezvoltat a fost privit de client ca un proiect vizionar care va fi un reper pentru această parte a Bucureștiului”, se mai arată în descrierea proiectului.
Sursa foto: Epstein 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/proiect-arhitectural-spectaculos-pentru-bucuresti-pe-terenurile-detinute-de-liviu-tudor_537827.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram