butterfly-residence-logo
Menu

martie 31, 2022

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

Regatul Cailor, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de echitație din țară, organizează împreună cu Federația Ecvestră Română cinci competiții naționale.

Concursurile naționale de sărituri peste obstacole sunt împărțite în cinci evenimente mari, în perioade diferite, după cum urmează:

06 – 08 mai – Cupa Regatul Cailor12 – 15 mai – Cupa Federației01-03 iulie – Cupa Regatul Cailor II29 septembrie – 02 Octombrie – Finala Forță Echipe Juniori, Seniori, Amatori, Copii06 – 09 octombrie – Finala Grand PrixÎntins pe o suprafață totală de 6,5 hectare, Regatul Cailor se remarcă prin îmbinarea perfectă a profesionalismului și a pasiunii, clubul adresându-se astfel unui public larg care iubește sportul, respectă activitățile nobile și admiră conexiunea dintre participanți și caii acestora.

La cele cinci competiții sunt așteptați aproximativ 200 de concurenți per eveniment, cu vârste cuprinse între 7 si 60 de ani.

Mai mult, pe lângă partea sportivă și competitivă, Regatul Cailor este și oază de relaxare, ideal pentru familii, unde plimbările cu poneiul sunt preferatele copiilor, iar lecțiile de echitație sunt un mod ideal de destindere pentru adulți.

Vlad Bontea, fost președinte al Federației Ecvestre despre Regatul Cailor

Sportul ecvestru este spectacol și eleganță pentru spectatori și un stil de viață pentru sportivi și toți cei angrenați.Comunitatea sportului ecvestru este o lume minunată, iar efortul clubului Regatul Cailor de a organiza atât de multe evenimente sportive este dovada existenței unei echipe extraordinare. Locația, de asemenea, te încântă!Ne dorim să oferim experiențe memorabile tuturor care ne vizitează și ne implicăm în susținerea și dezvoltarea sportului ecvestru prin organizarea de concursuri la standarde înalte.Vă pot spune că descoperirea sportului ecvestru este de fiecare dată o surpriză plăcută.Adresa centrului de echitaţie este: Sat Varlaam, Comuna Adunaţii Copăceni, Judeţ Giurgiu, la doar 30 km de București.

CITEȘTE ȘI » Motociclism. Povești pe două roți într-o expoziție inedită la Promenada Mall

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/regatul-cailor-competitii-ecvestre-langa-bucuresti/

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram