butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Renovarea unui duplex

Ideile îndrăznețe și viziunile ambițioase se traduc într-o modernizare uimitoare a unei case de colț dintr-un oraș liniștit. Designerii ce s-au ocupat de această renovare exemplifică potența simplității moderniste în acest proiect de renovare a casei. Traducând un duplex uzat în timp într-o declarație arhitecturală șic, creează o nouă ancoră vizuală și experiențială pentru peisajul stradal existent.

Proiectarea folosește profiluri mai curate și linii mai largi, pentru a descompune vocabularul spațial al formei construite – în interior și în exterior. Deschiderile mai mari nu numai că inundă interiorul cu lumină naturală amplă, dar creează și o interfață mai lină între țesătura urbană și reședință, fără a provoca agitații. Acest lucru oferă renovării casei o definiție mai clară, care vorbește tare și clar orașului în general.

Un perete de sequoia se țese prin design, apărând ca un motiv arhitectural îndrăzneț. Mișcarea sa prin acest loc definește volume, creează partiții vizuale și oferă un fundal vieții ocupanților săi. Interiorul este împodobit într-o paletă contemporană care îmbină sensibilitățile moderne cu texturi stratificate subtil, adăugând căldură bogată decorului. Mobilate cu reținere, spațiile beneficiază de farmec și caracter personal prin frumoase compoziții de artă și elemente. Profitând la maximum de o amprentă de altfel destul de constrânsă, designerii eliberează prin design un stil direct și simplu, în această renovare a casei executată cu abilitate.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram